Wednesday, August 8, 2012

Segmen: Blogwalking Sambil Follow


Hari ni tuan segmen ajak join segmen die . Ok atin tau sekarang ni atin punye followers still tak sampai 1000+ > Tapi tulah impian ku yang tamak ni LOL >< . 
Ok lah siapa yang nak join click je banner k :)

9 comments:

Ordinary Zati said...

zati follow sini dari segmen sama. sudikan diri follow kita balik ye http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

dorathecoffeegirl said...

BW :)
http://dorathecoffeegirl.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

aisyah humaira' said...

hai !
salam kenal :)
niera datang dari segmen sama :)
already follow here :)
jom ke teratak comot niera !!

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

Mrs.BuduBilis said...

salam :) singgah BW sini dari segmen yang sama .done follow u. jangan lupa follow back k :)salam ramadhan & slamat hr raya

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

Mrs.BuduBilis said...

salam singgah sini dari segmen yang sama..done follow sini.pls follow back k. slamat bpuasa dan slamat hr raya..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

Lystra Lily said...

Terima kasih sudi join. Jom start blogwalking dan follow memfollow ^_^

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

Carl Lesmana said...

HYE saya datang dari segmen yang sama, done follow sini ada masa rajinkan singgah di blog saya :) http://sayaabel.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html

SALAM PERKENALAN :)
DARI SEGMEN YG SAMA...
HAPPY BLOGWALKING..

MakCik Muda said...

salam..kenal..sy dari segment yg sama..dah follow,jgn lupa follow sy jgk..thx :)

http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-follow.html