Thursday, August 16, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri By Atin



Pejam celik, pejam celik, dah tinggal beberapa hari je lagi, kita umat Islam kat Malaysia ni dan beberapa negara yang sewaktu dengannya akan menyambut kedatangan Syawal 1433H yang dijangka jatuh pada 19 Ogos 2012 (Ahad). Oleh itu, Atin nak ambil kesempatan yang ada ni untuk mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri untuk korang semua , terutama para-para blogger semua yang kebetulan tengah rajin baca entri yang atin tulis ni . 

552685_305058409591405_352429708_n_large

Atin juga menyusun sepuluh jari memohon maaf kepada kawan-kawan yang dok selalu usya blog syok sendiri atin ni >< dan semua yang pernah baca entri-entri kat blog ni . Walaupun atin jarang sangat buat entry , lebihkan tuttorial hihi >< . Dan manalah tahu ada entri yang atin tulis kat blog ni telah menyinggung perasaan dan menyakiti hati korang secara sedar atau tanpa sedar, secara langsung ataupun tidak langsung. Harap dimaafkan yer dan jangan disimpan di dalam hati. //ceh ayat amacam? hihi

Tumblr_m8ridloijb1roz4yxo6_r2_250_large

Kepada yang balik ke kampung halaman tu lebih-lebih lagi yang bawak kenderaan sendiri, pandu elok-elok. Amalkan pemanduan berhemah di jalan raya dan paling penting, banyak-banyakkan bersabar. Ingat orang tersayang. Semoga selamat sampai ke kampung dan in advance, selamat kembali juga nanti. InsyaAllah. Akhir kata, selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin. Selamat bergembira. .


Ucapan terakhir Atin , raya-raya jugak . Jangan lupa pada adik-adik dan sebaya atin yang nak perekse tu huhu .. and jangan lupa duit raya jugak hihi .. Ehh sebaya atin pun ada juga tau orang bagi duit raya .. Tapi kene bagi tau la yang kita sekolah lagi . Kalau dia keliru jugak . Cakap je la Atin tingkatan 5 . Nanti compem die bagi hihi .. 


Tumblr_m6xn6wtzgt1ry18l7o1_500_large

10 comments:

aynora nur said...

berhati2 bila balik kampung ya,
salam lebaran buat kamu..

nis said...

Selamat Hari Raya aidilfitri. Maaf Zahir & Batin. Tahun ni Atin balik kampung kat mana? Kalau nis balik Johor.. hihihi..

Sarah said...

Tak sabar2 nak raya kan ?

Atin Tory said...

@aynora : haha terima kasih :D . Selamat hari raya :D

Atin Tory said...

@nis : ehh nis balik johor? haha atin lari pulak .. Atin mmg dok johor ni tp balik kampung kat perak hihi >< . Selamat Hari Raya nis <3

Atin Tory said...

@Sarah : huhu org lain yg tak sabar . atin nk kate tak sabar tu ad gk ... tp raye sekejab je . sok nye dh balik tmpat asal :( ..

Nara Insane said...

Hoho . Atin mana kad raya versi kpop ni ? xD Kad raya versi terbaru tu Atin xD

Munira Hanis said...

Fufuf,raya tak beerti,Trial SPM memang jatuh seminggu lepas cuti raya tu....fufufuf....sedeyy...

Atin Tory said...

@nara : haha XD .. atin ade buat tp tak sempat nak sipa sbb lupa ucapan ap nk letak .. jd tukar kad lain la hahah ..

Atin Tory said...

@munira : betul3 >< adoii atin nk pk SPM .. tp otak asik pk raye je huhu ><