Friday, August 31, 2012

STOP!! Trial SPM

Kepada semua VIP yang atin kenali >< ceh haha .. Tak de lah atin nak umumkan ni .. atin nak mintak maaflah pada para blogger ye .. dalam 2 minggu ni atin tak dapat nak layan korang semua .. Bagi yang minta atin buatkan tuto yang di reQ tu atin mintak maaflah , atin tak dapat nak buatkan reQ tuto yang dimintak . Jadi atin nak cakap reQ telah di tutup buat sementara waktu k . Kalau nak suruh atin follow ke? . i mean ade blog yang follow atin dalam 2 minggu ni , sorry lah kalau atin tak dapat nak balas follower .. Sebab? internet atin tersangatkan berjalan siput gitu--' . 


Wait? apa yang aku tulis ni? aigoo-- miat LOL .. Sebelum atin mula busy ni atin nak buat satu penyertaan lah . Terutama pada siapa yang UNti sangat dengan Kpop . Kan gelombang Kpop ada PSY yang nyanyikan lagu paling popular die is Gangnam Style ..Ade kan yang dah dengar? haha lawak menari die .. Atin dah tengok video yang seluruh dunia buat menari gangnam style .. Ala yang menari macam kuda tu huhu LOL >< .  


OK atin tau , baru je semalam ke tak bilenya atin pun tak taulah .. Adelah artikal yang tak senang atin dengar yang orang melayu kita ni buat artikal pasal lagu Gangnam Style .. apa ekk die cakap? " Gangnam membawa maksud Gang ( gerakan ) dan Nam ( nombor 6 ). Sebut tiga kali kira seru syaitan, 666. Senang je orang kafir nak sesatkan kita. " Wait? apa yang yang merepek punya artikel ni? aigoo! Nilah manusia --' benda macam ni pun nak libatkan Gangnam? 


Korang tau tak Gangnam tu datang dari mana? Tau? tau? Tak tau? Tulah dah tak minat kpop jangan nak soal-soalkan perkataan yang tak penah dengar nak buat artikal tak ape-ape dah .. Gangman tu kan nama tempat kat korean .. adoii memang ngeng lah --' . Like afiq say ' Gangnam tu kan nama tempat kat Korea Aishhh kalau dah taksub dgn illuminati , semua benda dia nak kaitkan dgn iluminati. Entah2 Mak cik Timah yg jual nasi lemak pun dia kata ahli illuminati kekekeke xD ' . Tengok . afiq ni pun dah gelak sebab baca artikel "Gangnam" yang merepek tu huhu .. 


OMG lupa pulak >< pasal entry yang atin nak cakap ni >< Ok lah pasal tu korang yang ANti kpop tu . Jangan di persoalkan benda yang mengarut-mengarut yang melibatkan syaitan ni--' . Bab-bab merempit tu kerja manusia dgn tut tak nak pulak tulis artikel tu? Hal macam ni pun nak bangkitkan pulak nama tempat tu .. --' 


Ok lah .. Atin nak hentikan aktiviti segala yang berkaitan blog . facebook  or everthing in internet . Now i start with book , n listen to the music if i bored went study .. ceh >< --' pandailah atin nak speaking2 ni--' Macamlah BI lulus LOL huhu XD . ok lah trial SPM pun dah nak mula ni .. OK bye2 .. 


Tumblr_m2i3cvyaha1r2x3vf_large

9 comments:

Nurul AtiQah said...

Gud luck, Atin!! :)
btw unnie doakan atin berjaya! Amin~

※ Najia Idrina ※ said...

ahaha.. Gud Luck eh ^^

Atin Tory said...

@atiQah : hehe thnkx unnie :D

Atin Tory said...

@Najia : thnkx najia hihi :D

Nur Iffany said...

assalamualaikum..nice blog..saya dah follow awak..jemput singgah utk lihat koleksi tudung yg menarik di shoopylegacy.blogspot.com , boleh follow sekali saya balik ye..hehe tenkiu :D

Arman said...

Done Follow✔ sini.. semoga sukses.. ★All the Best!★ (^_^)

Si Matatajam said...

I wish u luck dik..Adik akak pun SPM's Candidate gak.. Atin camna akak nak follow blog ni..takde widget or button follow la dear..

mselim3 said...

good luck atin moga sukses dalam SPM k...

Balas kunjungan anda....

eimah siti said...

macam2 la diaorang ni...huhu