Thursday, August 16, 2012

Yes ! I'm Crazy LOL --'

Hye saya budak bandar tapi baru pindah , dah jadi dak kampung . LOL? . Saya dari sekolah lagi cube gelak. Ye saya memang budak gile LOL? ape dah jadi ni? aku gile ke? Wait !  i'm crazy? Hei apa ni , apa ni? Asal tibe-tibe Atin jadi gila ni? Tapi sebab atin gila? Sejak sekolah menengah Atin gile ke? Tapi kenapa tibe-tibe? Aigooo! Aku tak tau aku ni gile? cer buktikan yang kate atin ni gile?
Masa kat sekolah , 2 to 3 tahun yang lepas . Atin bab cakap-cakap ni tak de la berapa sangat . Pada Atin , atin ni budak yang pendiam >< Tapi tah , lain pulak jadinye . Atin bila cakap je mesti ketawa sendiri --' gile ke aku ni? Bila cikgu tanya soalan , Atin pun rajin jawab . Tapi lepas je abis jawab last point atin ketawa--; . Aii ape dengan atin ni? sebenarnye atin pun tak tau kenapa jadi macam tu ? wait! Atin memang time tu tak tau langsung pun yang atin ni kaki cakap then ketawa? ape ni? Tahh ape2 lah . 
Atin pun baru tahu . Atin memang tak tau langsung pun . Bila dah setahun kemudian , Atin masuk kelas lain pulak  . Kalau dah masuk kelas lain kawan pun lain lah LOL >< . Jadi bila dah seminggu sekolah . bab belajar pun dah mula kan . Jadi tabiat tu jadi lagi . Tut tut , ada budak bagi tau atin . yang atin ni bila cakap mesti ketawa . Aihh pelek pulak . Time tu Atin belum sedar lagi . Bila ade lagi orang cakap " fatin ,  ko ni bila je cakap mesti ketawa , ko ni asal? pelek betul la aku tengok ko ni . memang tabiat ko ke? ko cakap mesti gelak . " Aishh , atin pantang orang cakap atin ni budak pelek . 
Jadi masa tu lah atin baru tau tabiat atin ni memang la pelek--' . Bila cakap je mesti ketawa--' LOL Tapi atin tak gile la :( . Ok  aku baru sedar .  Eh tapi korang jangan salah faham lah . Atin bukan jenis cakap , ketawa macam gile2 tu ><  just ketawa sikit je LOL --' Ok abis citer ><
Tumblr_m40hodqfvn1qa3jido1_500_large
Bukak citer baru pulak . Yang ni memang atin suka sangat ketawa . Ehemm tengok je citer tu mesti buat atin ketawa LOL >< . sebab ape? citer tu buat semua orang yang tengok mesti gelak gile2 ah huhu . Sampaikan orang yang baru firts time tengok , mesti hari2 die nak tengok citer tu .Citer ape? ehmm citer ape ekk......???
Hehe . citer Running Man ah LOL--; >< citer tu yang selalu buat atin ketawa . macam atin cakap tadi orang yang baru tengok citer tu , mesti die nak tengok cite tu lain dalam episod lain hihi . Contonya mak atin ah . Die  memang tak suka citer korean , tai bile bab citer ni tibe2 je die start gelak >< LOL --' pelek? haha . Jadi start dari tu mak atin dah suka tengok drama korean n citer running man tu huhu--' . Aihh mak aku pun dah terjebak drama korean ke? LOL --' . menakjubkan tu huhu
Tumblr_m0e3d7vssp1qk2u4ao2_r2_500_large
Bila dah pindah kampung pulak , rasa sunyi pulak--' . Tapi bila sunyi , lain pulak situasi ni . bila dah biasa gelak bile tengok citer ni . Si jiran pulak kate yang atin ni gile ke? Lol Aigoo!! kan pantang orang sebut yang aku gile? Aihhh pak cik , saya tak gila lah pakcik . memang saya selalu ketawa . tapi bukan ketawa hari2 macam orang gile tu--'  . saya ketawa bile tengok citer running man tu je--' . Ok pak cik tu dah blurr--' . mananya tak blur nye die . pakcik tu mana tau cite-citer korean ni . so die tak tau langsung pun citer running man . Astro pun xde LOL hihi . 
Bila pak cik tu dah tau . die terus malu-malu gitu hahahah . yang atin ni pun satu orang kampung mana lah tau sangat bab-bab cite macam ni huhu . Dah tu ,  kita orang baru pindah kat sini memang la orang lain rasa pelek haha . 
Chunjoe_large
Ok tamat . Wait huhu ape yang aku citer ni? tah terbelit-blit pulak . huhu Korang rasa ape yang atin tulis ni? memang tah ape2 yang atin tulis pun tak tau .haha . Kalau dah macam tu korang jangan baca lah , kan senang . tak de la blurrrr macam pak cik tu hihi XD. ok la cau dulu . 
oh lupa nak cakap . bagi yang sedang blogwalking sambil follow tu . terima kasih lah .tapi bagi yang follow tu atin ni . atin nak mintak maaf lah sebab atin tak boleh nak follow balik . bukan malas k . tapi atin punye tenet dah macam siput . tu yang atin tak blogwalking tu .. nak follow pun masih tersekat2 nak p blog orang . jadi? faham2 lah situasi atin sekarang k 
harap maklum ><

5 comments:

Mizz ErMa said...

ade jgk yg jenis mcm tu..sy pulak, kekadang je kot ketawa lepas ckp pape..myb sbb nk cover xnk bg malu kot..hehe

Atin Tory said...

@miss Erma : haha tu la pasal . sy pun tak tau lah >< . org lain lain ketawa cover . sy ketawa trus je huhu ><

Cendol said...

err..mcm mane cendol tak tau nak komen ape ni?dah gile ke tak reti komen ni?cendol pn reti komen LOL LOL LOL LOL LOL.eh jangkit ngan aten ni pnyakit LOL LOL LOLLOLOLOLOLOLOLOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

http://thesoaplicious.blogspot.com

Atin Tory said...

@cendoi : LOL? >< . aishhh berjangkit ngn ain ke? aigoo!! bahaya ni hahaha .. LOLLLL