Tuesday, September 11, 2012

2 Week !

Tumblr_ma1w9527qj1qlxohwo1_500_large


Hye VIP semua .. hihi ape cerita ni? aii dah nmpak perubahan pada followers atin ni .. dah naik-naik hihihi .. Ok atin tau ade orang yang masih tak kenal atin lagikan? sebab orang yang baru 2 minggu ni belum kenal atin dengan lebih tenteram lagi huhu . Aloo lupa lah atin tak dapat nak kenalkan diri atin lagi haha ,. 


Ok stop topic atin . ehh ade juga lah yang tanya mana hilangnya atin selama 2 minggu ni? hmmm atin kan dah bagi tau yang atin tengah menjalani ujian trial SPM untuk tau  yang last ni hmm :( .. "tapi kenapa kalau ujian atin tetap on? , tapi sekarang 2 week ni tak on? " huh? LOL ok .. bagus siapa yang tanya tu . terutama dongseang yang atiin kenali LOL >< . Atin nak cakap , sebenarnya masa hari pertama nak ujian trial tu , atin ok lagi . Tapi bila atin balik je habis selesai ujian tertama , atin memang dah set nak on blogger jab ..Korang tau ape jadi?


OMG lattop atin tiba-tiba tak boleh bukak :( . Ok atin pun terkejut beruk lah . Tibe2 je . padahal xde un virus dikesan LOL >< . Then bila atin check balik , rupanya atin punye chage lattop*slh ejaan >< . dah rosak ..maknanya chage dah tak berfungsi . Jadi bukan salam lattop , tapi salahkan batterynye dah konggg LOL >< . 


Ahhh tidakkk . Kalau battery x boleh dah , maknenya lattop atin x boleh bukak la :( . Jadi sebab tu , 2 minggu ni mmg atin x dapan nak on . Oh ye atin dapat bukak ni pun sebab atin bukak kat CC ni . hmmm abis duit aku LOL >< .. 


Tumblr_ma6d6kl27d1r94p3oo1_500_large

Ok , atin nak cakap untuk minggu2 seterusnya . Maybe atin akan on sebulan 2 kali kot :( . Sebab kene tunggu abah atin dah dpat gaji , baru p hanta ps komputer baiki . sebab atin pun ade komputer gak tapi masalhnye x de internet . So sebab tu atin guna lattop . Tapi lattop pulak buat hal atin terpaksa buang je lattop tu LOL huhu >< . Tak tau la boleh baiki ke tak sebab orang kate battery lattop atin ni original punye ,. klo nak baiki maybe x boleh . hmmmm :( .


Oklah stop cerita . jadi kita jumpa minggu yang akan datanglah . Atin pun x dapat nak bantu buat tutorial lagi :( .. klo nak juga atin buat tunggu abah atin p hanta ps . Bila da siap baru atin boleh sambung buat tutorial . 
jadi waktu ni jugak , requestion akan tutup buat sementara k :D . 

Teen-top_1889284247601028765_large

5 comments:

nis said...

Gudluck for SPM. Nis baru jer habis piksa UPSR. Yes! Merdeka 3 !!!!

rafflesia said...

goodluck for SPM :)

klau bateri rosak boleh gune lagi. kalau charger rosak. kene anta wad la laptop tu. sabar ye? :)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum.. is blogwalking... tekan2 iklan jemput ke blog is yerrkk?

Santai iskandarX

nis said...

Atin, awk pandai bwat doodle tak? kalau pandai, tolong bwatkan tutorial.. :)

Najwa said...

Salam.
Comment ne myb xde kaitan dgn post awk yg latest ne tp bleh x sy taw lagu apa yg awk guna utk blog awk ne?It is quite nice.Tq. x)