Thursday, September 27, 2012

Popular ke lagu dalam blog Atin ni?

Tumblr_magmn1krns1r9efago1_500_large
Hye yo . what up LOL >< . huihi .. hye VIP .. atin kembali lagi .hmmm atin tau ramai dah lupa atin kan ? tak pe lah atin tak nak layan korang LOL >< . hihi alah acah je . Atin kan orang baik kat blog ni *ceh baik lah sangat tolong orang pun tak boleh . Oit!! ade yang tanya soalan macam ni? hmm mesti ada kan? sebab atin punye tempat reQ atin penuh dengan reQ blog . Ok atin nak terangkan lagi sekali pada yang tanya reQ kat blog atin ni . Atin akan layan permintaan orang yang reQ tu bile atin punye lattop suda di baiki . Sebab buat masa sekarang , ayah atin masih tak hanati baiki lattop .kan sekarang atin terpaksa guna komputer kat CC ni . jadi harap korang faham k . 


Tutup cerita atas ni . Now atin banyak terbaca komen-komen and reQ , Nak tau dorang tanya apa? ingat nak tanya pasal blog atin , ehh i mean tuto >< Tapi kebanyakan yang tanya pasal lagu yang sekarang korang dengar kat blog atin  ni huhu . WOW popularnya lagu ni kan >< hihi .. Ehh kelakar pulak atin baca reQ dorang tu huhu . Cubelah tanya pasal perkembangan atin sekarang ni ke yang dh lama tak update blog ni . Ni? tanya pasal lagu dalam blog atin ni haha . Dah syat2 . Soalan baru dalam idaup blog atin ni LOL :D . 

Tumblr_magcusowvk1rtre1yo1_500_large

Ok lah , Atin bagi tau lah . Lagu blog atin ni tajuknye Insane . penyanyinya BTOB . Oh katenye memang BTOB sejak comeback ni dah meningkat mendadak dengan lagu baru doorang "WOW" kan? ehh best doh lagui dorang .. i mean music tu .. sebab music melody tu ala-ala music dulu . huhu .. Pandai diorang guna music lama tu ke[ada sekrang .. bagunye .. 


Hm,, dah tau kan lagu tu? Ok atin bagi korang yang nak dengar lagu tu n boleh download sekali k . Atin dah sediakan . nak dowload pergi singgah  CLICK SINI . Haa dah download ? bolehlah dengar ye .. Dah puas? huhu *but aku stilll gelak dengan pertanyaan diorang ni XD . Oklah nanti atin kembali lagi bile atin punye tu sudah selesai baru atin buat tuto permintaan korang tu k .. BYe!!

1 comment:

nis said...

Atin, nis ada buat blog baru. dalam blog tu nis ade bwat segmen. Join lah kalau atin ada masa ^^

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html