Wednesday, November 21, 2012

1st: segmen blogwalking by Jannah Azahar

Qohly_large
Ni haa.. ada tuan tanah ajak join segmen pertama die.. Ehh GD oppa?? OMG ... my hyung >< LOL .. not my oppa hahah.. ape tah atin merepek ni. Nampak kan. ade photo GD.. tu kan my leader hyung hahaha.. Ehh atin punye yang young tu hihi..lalalla Tory !!! bila nak update pic tory.. dah berzaman x upload.. haha.


Ok tak nak merepek . Merepek tu memang keje atin , walaupun x tau ape maksud yang atin cakap. Dah macam tunggang langgang kan? hahahha... 

Ok .. sapa nak join ni? tuan baru ajak LOL .. Ehh orang biasa x leh kot . sebab dah photo segmen pic GD? So yang join tu kene ade ciri-ciri Kpop hhuhu.. Jangan marah >< ...


Nak tag kan siapa ek?? hmmm

Tag :
VIP
VIP













.

4 comments:

JannahAzahar said...

Thanks kakak :)

JannahAzahar said...

Akak first yang join :3

Atin Tory said...

@JannahAzahar : sama2 :D

Rabiatul Raudhah said...

Salam! saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak follow me back pls :) sorry for everything http://skyfullofdream.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-blogwalking-by-jannah-azahar.html