Wednesday, November 14, 2012

Belum sedia lagi nak cerita "CUTI" !!!

Tumblr_mdbvvs71id1rkr6ino1_r1_500_large
Weeeeeeeeeeeeeeeeee......!!! Tahniah la siapa yang pegi concert BIGBANG hari tu :(.. Atin? hmmm merana kat rumah sorang LOL >< . Oh ye . Atin pun lupa nak ucap jugak kat Kpop yang lain. Hmm katanya Kpop ade buat concert kat Malaysia kan? Woooow ramai jugak yang hadir.. hmmm. tapi kenapa hari selasa? selasa tu kan atin tengah jawab.. wait, yeke? Aigooo , lupe dah >< LOL ..


Siapa kata cuti sekolah dah mula? awak? wak? or korang semua? Ohhh man, kat Atin jangan cakap lagi? >< . Atin memang belum bersedia nak ceritakan  pasal 'CUTI' . Budak-budak... Opssss!!! remaja-remaja yang dah nak habis sekolah , belum lagi nak tulis pasal keadaan sekarang ni.. Pasal SPM belum lagi habis..Ye! memang seminggu cuti . Tapi minggu depan sambung lagi SPM, 4 subject lagi belum . Jadi memang pun tak boleh nak sebut CUTI ><..


Tumblr_m9f77tollu1qg2i3bo1_r2_500_large


Bile nak merdeka ni? Ottttt! merdeka tu Atin akan bagi tau bila selesai SPM baru kita semua merdeka hehe.. Tak silap la.. Atin habis sampai 28/11 .. So time tu lah atin boleh cerita pasal CUTI2 atin nantikan.. Hmmm nak pegi bebas tu , tak sure lagi la.. Atin mana ada duit.. Memang cadang nak p KL jab , nak jumpa kawan2 lama.  tapi bile pk duit tu yg masalah nye --' . 


Buat masa ni atin , belum sedia nak FULL ONLINE . Tunggu nasa yang atin beri baru bole mula k . Sebab sekarang ni pun masih ade problem dengan blogger ni.. expl kat member blog ... :( * ayat merepek dah mula.. Jadi.. baik Atin STOP sampai sini dulu ye huhu.. bye XD


Tumblr_mcmqy8fehs1rz1euwo1_500_large


No comments: