Saturday, November 24, 2012

Booooooo!!! VIXX & NUEST at Shout Award!!

Weeeiii, weeii jangan serbu Atin dulu ye , serbu boleh tapi dengar dulu penjelasan atin LOL ><..Memang isu ni serius kat Twitter dengan Facebook .You know what i'm talking about it? Well , kalau korang memang perang besarlah kat sana , nasib baik lah malam sabtu, kalau malam jumaat macam mana? tak ke haru satu dunia ni? baru je habis solat jumaat pray for GAZA. Malam pulak dah buat hal .. ishhh -,-..


#MalaysiaSaySorryToVixxAndNuest


Aisshhh, memang tercalar nama Malaysia -.- . Sian atin tengok fan Kpop kat twitter , sampai diorang sanggup melutut kat VIXX & NUEST kat twitter . Tak de ape berlaku korang kata? Hyee kalau korang follow fanatic Kpop memang korang yang rasa sedih . Ehh ingat VIXX & NUEST tak de perasaan ke? walaupun diorang memang 90% tak boleh berbahasa malay macam kita. Tapi cube korang ingat balik masa perfome diorang . member VIXX sanggup belajar malay untuk fan diorang kan? dengarkan? 'Malaysia BAGUS'    'kami sayang Malaysia' .. Hyee bukan setakat tu, ada member buat ppuing ppuing kat fan . Ehh atin tengok dari TV pun boleh nampak tu >< ..


Tumblr_mdgc3wrv7s1qehltto1_500_large


Kalau boleh la, lain kali KPOP jangan bergabung dengan artis tempatan lagi, memang akan berlaku peperangan . Kalau korang baca status kawan fan kat facebook , 'Malaysia ranked no 3 in the most rude country ! OK Anti Kpop Malaysia korang tgk pe korang dh wt!! news psl perbuatan kurang sopan korang yg boooo, baling sampah & baling selipar kt NU'EST & VIXX tu dh tersebar bkn setakat dlm Malaysia tp seluruh dunia dh heboh psl ni.. lps ni kalu org luar kata org Malaysia ni kurang ajar korang jgn hairan plk yek...ni semua gara2 perbuatan korang!! malunya aku!! '


they say "#빅스 #VIXX in Malaysia! Thanx Malaysiafans! & 한국팬요원들!" 

from twitter @RealVIXX .

Sweet kan diorang . walaupun diorang tak paham BM . Ehh!! Kalau ikutkan atin memang tak nak tengok SHOUT AWARD , tapi sebabkan VIXX & NUEST ade , atin sanggup tengok tau . Tapi ke balasanya? grrr!! . Atin memang tak tidur malam sebab pikir pasal perbuatan orang kita ni.. 

E7cd7b899e510fb3e4d1b939d933c895d0430c50_large

Heyy korang tau kan Gangnam Style? Haaa tu PSY tu dari Korea , tak da pun nak BOO , kenapa pulak diorang muka comey pun nak kene BOO? hrrrrrrr --' ..OK dah la , Tapi atin nak ingatkan pada yang anti tu . Kalau datang nak buat kacau macam tu baik balik ajalah ye. Pada atin , benda tu dah buat semua malu . Ye tau , kat tempat kita ramai anti Kpop , tapi janganlah sampai nak baling-baling barang kat diorang . . Ok kalau korang minat nagn Justin Bibir tu, meh atin tolong blikan tong sampah , kasut but , baling kat die? marah KAN? See? tak terasanya korang kalau buat macam tu? .


Ok dah lah Atin tak nak jadi orang teratas yang kene BOO nanti kan sini huhu.. Atin nak tengok balik perfome diorang kat sana lagi. 

689010057_large

13 comments:

intan nursyafiqah said...

atin bleh x bgi link?? iqa nk tngok~ jahat tul la~ hmm~ iqa da la minat nu'est ngan vixx...huu~ bleh bgi link??iqa cri x jmpa la~

intan nursyafiqah said...

atin bleh x bgi link???iqa nk tngok~ iqa sdyh la~ nape la org melayu ni??? hmm~ bleh bgi link???

intan nursyafiqah said...

atin bleh bgi link??

Miss Lonely said...

Ishh, memang tak patutlah. Anyway dieorang niy kalau benci sangat kpop tkperlu lah nak sampai begitu sekali, memalukan negara sahaja. Dah lah negara kita tengah berhubungan baik dengan Korea, ha nanti sebab isu niy kite berperang, aku sokong kau 100%

Atin Tory said...

@intan nursyafiqah : sbnarnye xde link pun dear, malaysia x buat artikal lg. atin yg tgk TV LIVE sendiri boleh pandang/ nampak mcm tu berlaku..

Atin Tory said...

@Miss Lonely : Betul tu. mmg taun ni bertuah malaysia nk berhubung ngn korea. Tapi ni ke adab malaysia> ihh klo dunia tgk mmg mnalaysia ad sopan . tapi ni yang punca nm malaysia dh xde adab sopan .. --/ ..

Aqilah Wahid said...

teruknya org malaysia ni. buad malu je. kalau tak suka kpop pun, hormat la siket. hish!!

Munira Hanis said...

Malunya...kesian Ren ngan Leo..huhuhu..
Aduh, kalau deme tak datang Malaysia lagi aku salahkan kome, anti K-pop fans.

Narumi Haruka said...

benda semua ni masih tak boleh saya lupakan. saya dah lah peminat hardcore dorang and memang tak tahu nak cakap apa T^T

Kim Myungsoo 명 명 said...

NUEST T.T

ELFarahin said...

Jomlah kita tukar IC. Jadi warganegara Korea. Malu nak jadi orang Malaysia kalau gini jadinya. huhmm... :(

Atin Tory said...

@ELFarahin : haha tukar IC? huhu tp kt tetap Malaysia .. x bole lupa asal usul.. cume segelintir tu je.. tp sabar jelah .. huhu

Anonymous said...

saya skong dgn awak atin..sdih sngt bla rkyat mlaysia uat bgitu kat artis kpop..malunya...