Wednesday, November 28, 2012

Freebies : BigBang (TOP) Header Part 2

Tumblr_me4iniuvqv1r1xa3p_large

  Maaf . Atin dah lama sangat tak buat header --' . sampaikan atin tak ingat orang reQ nak header.. tapi atin x buat --' sorry sangat2 .. tengok yang TOP punya ni.. macam nak tak nak je buat huhu --; .. Tapi rasanya ade orang reQ header TOP .. tapi tak ingat dia nak macam mana.. so sorry .. .. yang bawah ni jelah atin boleh buat pun.. tak suka tak pe lah .. hiasan je ni LOL ><



http://i.imgur.com/bxcIb.png



http://i.imgur.com/XuMtP.png



http://i.imgur.com/kwO2q.png





.

4 comments:

nis said...

comelnyaa.. Atin, nak request header boleh tak? Nak request header Ben Idola Kecil 5. Kalau atin tak tau sapa Ben tu, atin cari je kt google image. Kalau tak boleh buatkan, takpelah :)

Atin Tory said...

@nis : huhu a.ah la atin x kenal Ben tu -.- .. hihi insyaallah klo atin bosan atin buat k..

Miss Lonely said...

Hi atin tory ! Ingat lagi tak sape aku? Niy wife taeyang hahahah trolollo face, Hmm as you know aku minat gile dengan Taeyang, boley buat header taeyang tak? Tapi die ade background macam blog saya, cuba tengok bahagian header nak macam tulah tapi nak taeyang punyer.

Atin Tory said...

@Miss Lonely : ohh yeke? wow hihi.. ohh nak jugak? ahh boleh2 .. tu pun klo atin ade masa . huhu