Monday, November 19, 2012

Freebies : Samsung Corby2 Theme 2



Assalamualaikum ... Ehh ramainye yang pakai phone Samsung Corby2.. sampaikan ade yang suruh atin carikan theme untuk phone dorang tu hhihi.. Tapi setelah beberapa rakan yang suruh atin carikan lagi,, atin terpaksa carikan untuk dioarang , mehh atin kasi ye huhu..


First, korang pilih dulu mana yang sesuai untuk korang., then korang click je gambar tu k. Nanti atin bagi.. tapi ade psword tau .. k


   Password : yaptus


Gyaru/tutuHA black theme for corby II users

Link: http://www.mediafire.com/?owwhhu5lh80wf9t
Password: yaptus




gyaru/gal

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?x54uc7od3ng4167
PASSWORD: yaptus

Another personal fave




Totoro theme

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?ap8b1jv6bvydv3e
PASSWORD: yaptus




Purple/Black Emo (?) Theme

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?7e9ikvbc8byusks
PASSWORD: yaptus

I’m back making themes, hello 128 followers and co-corbyii users :)




Nurse Theme~ Dedicated to nurses heeee

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?ol54uh91y9bcdwm
PASSWORD: yaptus

Last one for today, to make up for the lack of updates the past few days. WHEW! 




Hello Kitty Theme~ yet another pink theme for girls

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?ju7rtzy1vcma1mj
PASSWORD: yaptus




PinkGirl

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?y49njhvqdaq7ray
PASSWORD: yaptus



Fruity Fruits~ As requested

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?lqe8c1c4a1booag
PASSWORD: yaptus



Angry Birds theme for samsung corby 2

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?8arj8q2g7zx7bb8
PASSWORD: yaptus

As requested! Tried to make it a unisex theme as possible. Enjoy!



LITTLE TWIN STARS theme for SAMSUNG CORBY 2

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?6pwpt7344pkhqqe
PASSWORD: yaptus

enjoy :)




DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?y86a1sl4cmntgh6
PASSWORD: yaptus




DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?w5buib2mu5guk64
PASSWORD: yaptus


KPOP THEME


Credit : Yaptus tumblr


15 comments:

Miss Lonely said...

Comel? acano nak sumbat masuk dlm phone? Donwload sajo keh? Hehehe. Nak request BigBANG punya theme.

Atin Tory said...

LOL? awk ambiklah kad memory tu.. then masuk dlm komputer, copy masuk dlm kad tu.. onlah kat phone... --'

amiera rosly :)) said...

atin nak tanye ni , cara2 nak masuk kan dekat fon , macam mane kala dah download , tak faham :)

amiera rosly :)) said...

atin , nak tanye ni , macam mane kalau dah download , then nak letak benda alah ni kat fon ? please reply.

amiera rosly :)) said...

atin , macam mane kalau dah download , then kite nak letak bende alah ni dekat fon , please reply ~

Atin Tory said...

amiera rosly : mcm ni .lepas awk download..awk ambik simkad GB awk tu.. masuk dlm komputer/lettop.. then awk copy file download tu.. masuk dlm gb tu.. then awak gb tu masuk dlm phone balik.. then awk click file yg download td tu.. dhh klua la theme, tu

Atin Tory said...

btw.. atin nk tunjuk pun dh x boleh sbb phone samsung tu dh rosak --' . mmg x boleh la nk tunjuk demo.. . imean dh terlambat bg tau.

Atin Tory said...

mcm ni lah.. lebeh kurang .. awk semua buat mcm masuk lagu dlm phone .. gitu je.

Anonymous said...

Wew , cute2 theme nyew .
Nk amek 1 taw ?
Tpy titeww amek es0k sbb skrg gne tabb .
Theme yg cute ! Waitt me !
Ehh jabb nk promote . Pinjamm follower erk atin ?
Spew2 jumm follow sye ?
Please . Newbie lg nieyy .

Atin Tory said...

hihi boleh2 , x kan hilang punye benda ni haha ..

♥ Lia Abdillah ♥ said...

sume comel ! amek yg kedua lastlah. seb baik ade purple ^^

Ima Sahaja said...

ley tanye x ? cam ne eh nak masukkan sim kad dalam laptop uh ?

Atin Tory said...

@Ima Sahaja : pakai kad rider

flower licious said...

TQ atin. kita amik . tp ada yang takboleh. dia kata invalid pun ada blocked pun ada.
yg hello kitty , bawah tu pun ada yg takboleh jugak. tp takpe , Tq :)

Farah Arina said...

Atin ada tak theme android ?