Thursday, November 22, 2012

PERHATIAN : Sesiapa yang ada dalam VVIP !!!

Nak mula dari mana dulu ek? . Ahh lupa dah nak cakap >< .. Oh ye , Alhamdulillah la, tinggal seminggu je lagi nak habiskan SPM atin .. Kalau tengok jadual pereksa yang atin ambik tu , 28 ni atin taman huhu -.- .  Bila lagilah nak keluar -.- . hehe aku asik pikir je bila nak merantau ni huhu LOL


Ehh lupa pulak pasal tajuk kat atas, OK yang ni atin nak semua yang ade dalam Box VVIP tu. .. Kalau boleh , atin nak peringatkan , Tolong jangan tukar link sesuaka hati $!$#@!  je. Oppsss !!! . Tau maksud atin? .. Ok  meh atin terangkan , tolongla jangan tukar link , sebab atin kan rajin blogwalking , masalahnye , bila atin nak blogwalking , macam biasalah kene click VVIP atin dulu kan? . Ape yang atin geram tu? bila atin click je box tu. tak wujud dah link tu? WHY?? WHY?? is becouse , you change your blog link.. Tengok dah tercakap orang putih dah hihii ... 


Sebenarnye , atin tak marah!! LOL >< . tapi kesal sangat . Kalau nak tukar link tu , first bagi lah tau kat orang exchange link korang tu.. bile dah kabarkan . barulah tukar.. Lain kali jangan lah nak gatai kretif nak tukar , ajak atin exchange link hampa yang dah tukar link tu.. Tengok? bile atin tengah rajin nak blogwalking kat VVIP . ramai link dah tak wujud, napa? sebab dah pandai tukar2 link -.- .n Nak ajk exchange link sebab ape? mungkin atin rase tempat VVIP atin tu ramai sngat? tu yang nak masuk skali tu? betul tak? --.


Jadi, sebabkan orang yang ade dalam box vvip atin , yang link dah tak wujud tu . Atin tak segan-segan nak DELETE terus link tu.. Dan orang baru yang nak excngae link tu , atin alu-alukan masuk tempat link yg tak wujud dah tu.. SETUJU tak orang baru? hihi.. suka korang kan hihi ...

Tumblr_m5j4m4c2ox1ru2w61o1_500_large

So!! atin dah tak nak marah-marah dah , or membebel time SPM atin ni LOL hehe -.-. . Jadi orang yang ade link die yg dah x wujud , silalah bagi tau atin kat cbox yang korang dah tukar link.. Then bagi tau link korang yang nama apa.. Bila dah bagi tau nama . baru atin akan tukarkan link lama ke link baru OK.. klo terlambat.. nasib orang baru , akan masuk kedudukan teratas HUHU..'

2 comments:

nis said...

Hmmm itulah perangai orang zaman sekarang XD

Atin Tory said...

@nis : memangf takkkk ubah2 LOL ><