Thursday, November 29, 2012

Sambut MERDEKA!!!! TingTong SPM Tamat!!

Peace Yo VIP !!.. hye macam mana dengan korang semua? dah lah - dah lah ... korang berhenti je lah perkara yang lepas tu , pasal kene BOoooo!! tu. Atin dah baca surat kabar dah. Baru atin perasan yang buat bunyi BOooo tu semua lelaki LOL . hahaha , korang tau ape yang surat khabar tulis? lelaki buat Boo sebab diorang jealous tengok orang korea handsome and kawaii . Tu yang budak lelaki kita Booo tu hahaha ... lawak atin baca .. Rupanya budak lelaki jealous.. Tapi ada jugak perempuan yang Boo tapi sikit je...


Dah habiskan cerita Booo ni ye? haha atin pun malas nak mengulas cerita ni.. Kali ni atin nak cerita , bawasanya, Atin sedang menyambut MERDEKA!!!!!  You know why? sebab atin telah pun tamat menghadapi kesukaran LOl hahha . Ok atin dah habis paper SPM .. Yoohhh!!! lege rasanya . Dah tak payah nak pikir tentang gemuruh.. Tapi ada yang belum habis lah LOl .. Tapi tak pe lah , good luck yang belum habis tu hihi...


Semalam , mas paper last. budak lelaki punya lah bising >< menyampah pulak atin tengok diorang . Macamlah paper last tu x de nak pikir soalan susah ke tak? dalam kepala otak diorang cuna pikir last paper je.. Macam diorang dah pandai sangat dengan paper sastera tu? . Aisshhh ingat apa? paper last tu xde apa-apa ke? or saja je nak bagi ? hey masuk resurt gak tau Haa... 


HJmmmm Atin masih tak tau lagi lol. SPM dah habis? kalau dah habis, boleh bebas la kan? tapi atin tak macam bebas pun --; . dah habis tapi duk rumah jugak. tak de nak kemana pun ... Lain lah kat KL. \. dah habis pereksa terus p KLCC hihi .. tapi sekarang atin dah jadi orang kampung .. xde nak ergi mana-mana lah --' ; bosan lah..kan bagus dok umah ada kerja .. tapi dok umah mengadap internet jelah ahaha..


Ok , cerita dah habis. sekarang nak cerita tentang MAMA .. not mama is mom or mother OK.. MAMA award >< .. Ada juga yang pikir apa tu MAMA? ingat ibu hahah.. Bw . korang dah vote ke Kpop korang? kalau tanya atin .. maybe belum huhu. Ehh jangan lupa kalau korang masih ingat lagu yang mula-mula sekali yang gegarkan pentas? siapa? hmmmm siapa lagi bigbang kita LOL hihi.. Aloo jangan marah huhu.. atin gurau je.. nak vote gak pun tak pa.. bagus jugak tu hihi...Ok lah atin nak buat keje sikit ni. nak kene buat header yang di re! ni.. cadang nak buat malam tapi tak tentu sangat .. kadang-kadang tu malas gak huhu.. tapi terpaksa .. takut reQ tu menderita? LOL apa yang aku cakap ni? hmmm --'


bigbanggifs:

VOTE VOTE VOTE!

8 more days! 

No comments: