Monday, December 24, 2012

Blogskin #2 : Hello Kitty

Alhamdulillah, Terima kasih pada yang sudi komen , blog Atin yang dulu . Atin tau ramai yang suka singgah blog Atin bukan sebab tuto, tapi sebab header Atin buat sendiri tu . ala yang BIG FACE HELLO KITTY tu la --' . 
Ok sebabkan korang minat sangat header yang bertemakan Hello Kitty , Atin ikhlas la nak bagi korang skinya ..haha

Korang jangan ubah credit tau.. seba ikut dah bertemakan , So jangan pandai2 nak curi header kepunyaan ati.. Kalau nak curi tu agak2 lah .. Lain la kalau atin buat freebies header hello kitty tu.. tp yang skin ni jgn ambik. nak ambik header kene terus ke skin sebenar.. AMARAN KERAS LO >< 


Ok untuk yang ni, korang preview ade nampak code yang comen tukan? BTW bende tu xde papaelah.. memang macam tu..Kalau korang guna pun xde keluar macam tulah.. ikut untuk komen korang.. kalau yang review tu cume nakbg tgk skin je.. yang komen tu x rosak pun haha.. OK .. Dah boleh ambik :D ..

Tak tau nak taruk? boleh selak --> PAGE Tutorial


.

9 comments:

Hanna Nabiella said...

alaahaiii..comey nye..melting ~ xD

Atin Tory said...

@Hanna Nabiella : terima kasih :D

Nurul AtiQah said...

Suka skin ni. Header dia comel !! >.<

Miss Lonely said...

Comelnyer :3 Meooww. Hahaha xd. Nak guna skins niy eh Atin.

Atin Tory said...

@Nurul AtiQah : hehe. tau dah mesti crita pasal header je >< huhu

Atin Tory said...

@Miss Lonely : yes , u can :D

Si Kecik said...

hai atin !
i really do love ur skin HK
dh lme cri skin HK,,,last2 jumpe atin pnye..
waaaahhahaha im meltingg.....
thanx a lot ..
kte gne skin awk nie,,
kt bwh kte ade credit n thanx to u and ur frenz :)
u make my dream come true..cewahhhh
btw,, thanx again tau

Atin Tory said...

@Si Kecik : ohh really? Aww *malu bangga jab* >< .hihi..boleh guna la hihi..

Hanifah Hariani said...

this skins so cute!