Friday, December 7, 2012

GDA !!! Biases???

Tumblr_m9gxfc0lph1qbdwkgo1_500_large
   Ehhh biar betul? yey!!! haha gila sebentar . Ehh biar betul GDA masuk dalam Buletin Utama? iye? wow tak percaya ;ah ahahah .. Maybe sebab 1st time tu buat besar-besaran kat Malaysia hihi. Ehh lupa nak cakap.. yang Bunkface and si ZZ tu jangan jealous tau . Kalau awak datang nak buat kacau baik tak payah . menyusahkan je.. kalau masuk pun mesti pegawai halau pula lah hahah.. 


Btw , berita ni pun atin dapat dari miera facebook  Die yang kata , entah la  tapi kalau betul juga memang nasiblah atin tengok jab nanti hahah. Kalau boleh pun atin suruh TV3 tayang LIVE GDA nanti huhu. Maaf B & Z . Awak dah terlambat nak sebar seluruh, sebab fannatic tak akan biar benda tu berlaku kekecohan lagi. Alah, dua mangsa ni, sekejab je. lama-lama Ok la tu , dah penat nak berceloteh dengan fanatic strong Kpop tu huhu. 


Tutup cerita atas, sekarang atin nak perkenalkan bias-bias atin yang selama ini atin secretkan LOL :D . Atin dah lama cadang nak taruk photo bias. Tapi teknologi tak lawa . jadi atin guna kemahiran. wait? what i mean? huhu dah gila pulak atin ni . 


Aigoo!! ramai rupanya bias boy ni >< . But sebenarnya ada lagi bias atin nak tambah, tapi selalu lupa nama . Permulaan memang macam ni. lama-lama makin banyak lah bias yang akan atin taruk tu.. Jadi korang dah taulah siapa bias atin yang atin crazy sangat tu. lagi-lagi bahagian 1 sampai 3 tu XD. 
Tumblr_lx8lhrokrx1qc7zofo1_500_large
Ohh . So klau nak tengok bias tu. just click je navigate yang atin dah tambahkan tu.. Yela selama ni bosan je asik keluar-keluar tuto juga yang kita tengok. alang-alang atin jemput baru punya haha.







.

No comments: