Saturday, December 29, 2012

I'm Spy for Exchange Link !

Tumblr_mema54uqj71rrefkj_large
Ehemm!! cubaan... cubaan 1 2 3... ehemmm Assalamualaikum para-para blogger ku LOL >< . Atin nak umumkan , bahawasanya kepada mereka yang mengExchangekan blog ke blog, Atin nak nak cakap yang Atin memang sudah lama tak check tempat Box Exchange link Atin. So~ tiba-tiba Atin check balik memang terlalau ramai yang sudah hilangnya EXC link ku -,-. 


So dengan ini , Atin mahukan , kepada yang meng EXClink dengan atin tu , mulai hari ni , Atin akan check semua EXClink dalam box exc atin tu.. Atin akan terjah korang semua hahaha LOL XD.. But i'm so serius. Atin mungkin akan tutup sekejab tempat exclink tu , sebab Atin nak ubah tempat exclink tu. Bukan apa , maksud atin , blog terpilih yang maybe blog paling awesome akan masuk ke tempat paling TOP list , tidak kira dia exlink ngn atin atau pun tidak . 


Atin akan bagi tempoh seminggu or dua minggu untuk korang check balik tempat exc Atin ada tak nama nickname korang dalam excbox Atin tu. Sebab kebanyakannnya sudah mula tukar link blog, so perhatikannya. Kalau dalam exclink Atin tu ada nama nickname korang tapi tak sedar korang dah tukar link tolong bawak berjumpa dengan Atin huhu >< . Korang bagi tau nickname and box yang ke berapa tau. 


Tumblr_mfiy0jhy4c1rq2cxso1_500_large


kepada yang nak Exchange link tu, huhu Atin masih open lagi kot. Tapi dengan syarat, patuhi ayat Atin sekarang ni hahaha.. Maksudnya kalau nak exc link , pastikan tempat awak sudah punya exc link yang bernama [AtinVIP] huhu. Untuk kepada yang telah mengEXC , terutama orang lama tu, jangan agak-agak nak taruk or tak, sebab Atin sedang memerhatikan blog exc link Atin dan korang huaahhhhhhh XD. Atin tengah nak jadi spy blog ke blog ni huaaaahhh >< .


Hahah, ok lah Atin tau Atin sedang mengarut hari ni , tapi dalam diam Atin jugak akan jadi spy blog korang tau hahaha. Harap korang dapat membacanya dengan penuh rasa ikhlas? wait? apa yang aku tulis ni? Baboo betul la aku ni -,- . Ok , Atin dah tak nak cakap banyak. Now, i nak jadi spy hussshhhhhhh!! ANDA SEDANG DIPERHATIKAN !!! XD..


Tumblr_mfiv8a8eyx1rq2cxso1_500_large
Opss, Ada pernambahan . Semasa Atin menejah blog, Atin akan tulis macam ni "hye.. atin terjah blog sini :D.. sbb ape atin terjah? bace entry Atin k :D " klo ad ayat ni , maknanya Atin lihat exclink korang ada link Atin  .. . dan kalau ayat ini "hye.. atin terjah blog sini :D.. sbb ape atin terjah? bace entry Atin k ..nama (? ) " itu bermakna . tempat exclink atin ada nama korang tp korg xde link atin.. Dah faham? OK Jom mula terjah hihi XD..



5 comments:

Nurul AtiQah said...

Ayat atin sungguh "menakutkan" xD

Panda. said...

Assalamualaikum. Sebenarnya pasal exchanged link tu pun, saya ada terbuang code akak. Maaf. Tapi saya akan letak balik nanti.

Atin Tory said...

@Nurul AtiQah : LOL XD hahaha... menakutkan ke? ala atin bukan nk makan org pun hihi.. XD

Atin Tory said...

@Panda : huhu sebab tu akak kene check, klo dh check baguslah, sbb awk bru prasn kan .. lege akak LOL XD

Nur Hidayah said...

i'm newbie, belum tau ape ape pasal exchange link.. huhu

anda ditag

http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html