Sunday, December 30, 2012

Install Facebook Skin Timeline


Hye Assalamualaikum and Annyeonghaseyo semua >< . Ok Atin Tak taulah korang semua dah tau ke blum nak buat facebook korang tu jenis theme . Kan facebook dah tukar jadi timeline kan? Ahhh kalau ikutkan memang Atin tak nak guna timeline tapi tiba ade je yang pengaruh suruh atin pakai timeline. Alih2 terjadilah timeline, grrr -.- . Sebab sebelum ni Atin punya facebook cool je dengan theme dulu . 


Ok , sebab kan Atin unye dah tukar timeline Atin teragak2 nak jugak facebook atin nampak cool theme hahaha.. Ehh rasanya memang dah lame dah benda ni, Atin sengaja nak ajar korang baru hari ni >< . Ok , ada sesiapa yang dah tau benda ni dah lama muncul? Kalau dah tau boleh la jalan k haha..



 1. Mula2 korang kene pegi page untuk korang pilih mana paling menarik >< . Pergi page SINI


2. Next bila korang dah pilih korang click , dan selepas korang click , korang akan jumpa installkan? So korang click stylish


3. Lepas install , kat atas tu korang akan jumpa logo macam bawah ni


4. Lepas ada benda tu , korang pergi balik page tadi yang korang punya theme tadi, korang clcik Install with stylish. 



5. Dah click? ok selesai , korang uba pegi kat facebook korang . Jadi tak? haha

6. Dah selesai lah ><

9 comments:

Intan Nursyafiqah said...

wooo!! nnti iqa cuba ^^

Atin Tory said...

@Intan Nursyafiqah : cubelah :)

Munira Hanis said...

Wah...BIGBANG...ni yang jeles ni..nak letak gak..hehe..nak letak gambar GD bebanyak..^^..Thanks pasai ajar tuto ni..

Atin Tory said...

@Munira Hanis : hah jgn jeles >< . letak lah ape2 yg awk minat XD

Pykaa Pdott said...

yess menjdi . :) org lain bole tgk fb kita jgk ke ? ke kita ja yg boleh tgk ?

Khairunniessa said...

hye , klo nak tkar mcm biase mcm mnea plak ??

Nor Quraishia Ismail said...

yea. jadi. tq :) bleh ke kalau nak tukar kpd asal balik. kirenye tanpa theme la :)

Atin Tory said...

@Pykaa Pdott : pergi kat logo 'S' atas tu then click delete. Done :)


@Nor Quraishia Ismail : pergi kat logo 'S' atas tu then click delete. Done :)

budak k-pop said...

eunnie, google bole dok?