Thursday, December 6, 2012

Segment : King Follow Back by Amercorner

OK .. Atin memang cadangnya nak blogwalking , tapi selalu ada je yang menghalang atin . Pada yang mengfollow atin tu terima kasihlah .. Atin tak sampai hati nk tolak . Jadi atin memang nak ramaikan rakan blog atin ni. Dan , dari saat ini , atin nak tolak perangai atin yang malas nk follow. But bukan salah atin tapi salah orang mengfollow, Kenapa atin marah? sebab cuba tengok member yg follow atin tu.. bila atin nak follow balik, ap yang terjadi? kat profile die tak de langsung pun link? what happen? hmmm jadi . orang yang follow atin tu , dan atin xde follow balik tu sebab perkara tu je.. yang lain tu ok.. huhu...

Aggaplah ini satu oengajaran bagi para blogger ye.. :D..




Sebab yang lain perlu join segmen ni? hmmm kalau join .. maybe followers akan meningkat dengan mendadaknya? jika korang rajin untuk follow rakan2 yang lain .. dan juga boleh dapat berkenalan.. huhu









.

69 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Nama saya leeza. Join segmen yang sama. Mari meluaskan sayap....

http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

DONE FOLLOW...

Anis Farhana said...

Hai . selamat malam . datang dari segmen yang sama . saya dah lama follow awak :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Princess Syazliyana said...

singgah sini balik dari segmen yg sma :) da follow sini~

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan...
Kunjungan balas dari Wilma...
Dah follow Atin Tory ya :-)

http://www.duniawilma.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Hamir Rahman said...

1104. follower time join :D

terima kasih sudi join segment amer ni.

ingat follow balek tau orang yang follow kamu.
follow semua peserta segment ni kalau anda King Follow Back. :D

anyway senarai peserta sudah keluar. mari blogwalking dan follow
http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-segment-king-follow-back.html


Good Luck . Terima kasih kerana sudi join dan support amer punya segment. Semoga allah swt membalas budi baik tuan blogger. :D

Syiffa Roxy said...

Saya dari segmen yg sama.Done follow back :D http://syiffaroxy.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

irwan alessa said...

wan follow sini kembali dari segmen yang sama :)

Lalaa said...

salam, saya follow awk ! from segment yg sama :D
http://twozeronovember.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

HaseebahMustafa said...

assalamualaikum ! saya follow anda from segment yg sama . :D
http://hasieb-affa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

MYUN!! said...

datang dari segmen yang sama ;)
selamat bersegmen yea..wee :3

http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Peachy said...

Hai :D
Datang dari segmen yang sama :)
Dah follow awak Jom follow saya :)
http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

aein safinah said...

Singgah + follow :D
Dari segmen yang sama :D

http://cokletbrownbaby.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Hana Nordin said...

Datang follow balik kat sini :)

http://budaktypomistaken.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Follow sini :D

Engku Muzahadin said...

Singgah sini dari segmen yang sama!
Sudah lama follow kamu ;)


http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nurul Anisah said...

Datang dari segmen yang sama.Singgah sini & done follow you :)

http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Nama saya leeza. Join segmen yang sama. Mari meluaskan sayap....

http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

DONE FOLLOW...

Amalina Lee said...

Assalamualaikum :) Saya dtg dari segmen yang sama. Dah lama follow blog ni, nice blog! Happy Blogging! :D

Me here : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

cahaya said...

hye, dari segmen yang sama :)
btw, da follow kamu

http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

::azmina nordin:: said...

datang follow sini dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Pancing Warisan said...

salam.dari segmen yg sama.salam kenal dari PancingWarisan :)

Nadhirah Noor Khan said...

Assalamualaikum. :)
From the same segment. Done follow you, friend. :D

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amer-corner.html

Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html
done follow u follow me back..

✿Hadifah Sabri✿ said...

Hye! saya dah follow sini ..ID follower saya hadifah sabri.. Follow me back okey? Thanks :D

http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

S A N D R A said...

sandra singgah dari segmen sama dan dah jadi FOLLOWER ke 1135 di blog kamu.
salam kenal :)

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

WaneyRedza said...

Hai.. dari segmen yang sama... Follow sini dan follow follow lagi :)

Jom pergi blog saya..

http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

Nazurah ♥ said...

Assalamualaikum , Hai .
Datang dari segmen yang sama . Dah follow sini . Kalau sudi followlah balik . SALAM PERKENALAN ^_^

Nama ID : Nazurah
Nombor follower : #1137

http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

FaLya said...

membalas kunjungan dari segmen sama..

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Amalia Husna said...

Hey, dari segmen yang sama (: Done follow you
http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

♥ Anis said...

Salam, dah lama follow sinie :) Jom singgah blog saya.

http://studentkecik.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nabihah Ahmad said...

from the same segmen^^ done follow you
http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

Hunny Syarwani said...

follow awak, from the same segment :)

http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

cikopiko said...

Datang dari segmen yg sama ^^
done follow ur cute blog!luv d'song..

follow me back,
http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Shida Saiyidah said...

http://k-saiyidah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Visit saya . follow saya . hihi goodluck

Bella Sahidi said...

dari segmen yang sama datang follow sini, Terjah sini pula

http://bella-sahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html :)

aima afna said...

salam!
join jugak segmen ni.
dah follow blog ni jangan lupe support blog sy balik okay :)

http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum ^_^ Singgah sini.. Jom follow belog saye :) hehe

http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amer-corner.html

Goodluck :D

aisyah humaira' said...

FOLLOW SINI :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Cik Fie said...

done follow u . follow blog saya pulak ye . hehehe :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nur Hidayah said...

Dtg dari segmen yang sama :)
http://yayaaaank.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Adani Esa said...

Done following you :) Follow me back maybe??? Dari segment yang sama :)http://parisonmyway.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

scha_addin05 said...

Done following you . Follow back ? From same segment .

http://ichinmikitha.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Amirah Azman said...

sudah follow sini..jemput follow saya pula..:)http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

arif hazwan said...

singgah sini n follow awak dri segmen sme...gudluck...follow me back
http://choiseongjosecret.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Aiena™ said...

dri segmen sme. done follow here

http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Anith Amalina said...

salam ~
anith dri segment yg sama ~
done follow, follow anith balik k ;)
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dari segmen yang sama. Mind follow back ? :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

azifah yazid said...

already follow here :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.htm

iehahfarihah said...

BW sini

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nur-Azam Shahdan said...

Hello there! Singgah sini dari segment yang sama :) Jemput ye datang my blog as well!

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

my other blog needs people too :P

http://gajetlaju.blogspot.com

Jemput datang ye!

Aziera Adenan said...

Hi. Datang dari segmen sama. Done follow you :)salam perkenalan. Good luck ye.

http://azieraadenan.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

mirza syazwina said...


hye,dah follow sini dah,
segmenyang sama=D

http://dorayakino.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

syakirah said...

Done follow you . datang dari segment y same ^_^

http://mekiraie.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nur Hidayah said...

dari segmen sama, done follow. :)

follow here:
http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/assalamualaikum-jom-join-segment-king.html

Nisaa Razie said...

Assalamualaikum dan Selamat Petang.

Nisa datang dari segmen yang sama dan dah follow awak ;)

Jemput datang ke blog Nisa juga yeahh http://nisaaanisaa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html ^^*

Farah Annur said...

datang dari segmen sama..done follow sini

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye,
Aini dtg terjah dan follow dr segmen yg sama.

http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

timm_bill said...

# follower 1262: salam perkenalan..

http://timmbill91.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Nys Anis said...

follow sini
dari segmen yang sama ..
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html
follow me too ye

nazifa said...

done follow :)

follow me back :)

http://nicetoblerone.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

cci said...

cci dtg dr segmen yg sama..

http://www.ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Syafa Syafiqah said...

DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA AND DONE FOLLOW. KEEP ON BLOGGING XD.

http://pyqahfieka.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

nurulakmal said...

Folo...:)

http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Sharifah Iris Syed Iskandar said...

Assalamualaikum! Done follow ;) Dari segmen sama! Jangan lupa terjah saya balik :D
http://sharifahirissyediskandar.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

[H]izami said...

dari segmen yg sama :)
follow be back :D
http://hizamessi.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

sii gadis polkadot❤ said...

Assalamualaikum :D

Datang dari segmen yg sama. Done follow you. Dont forget to follow me back.
http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Jom join sama (!)
1.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html
2.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html
3.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-2012-awal-tahun.html
4.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/giveaway-shes-cantik-online-shop.html

Budak Kampung said...

salam
dri segmen sme n follow

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html