Thursday, September 27, 2012

Popular ke lagu dalam blog Atin ni?

Tumblr_magmn1krns1r9efago1_500_large
Hye yo . what up LOL >< . huihi .. hye VIP .. atin kembali lagi .hmmm atin tau ramai dah lupa atin kan ? tak pe lah atin tak nak layan korang LOL >< . hihi alah acah je . Atin kan orang baik kat blog ni *ceh baik lah sangat tolong orang pun tak boleh . Oit!! ade yang tanya soalan macam ni? hmm mesti ada kan? sebab atin punye tempat reQ atin penuh dengan reQ blog . Ok atin nak terangkan lagi sekali pada yang tanya reQ kat blog atin ni . Atin akan layan permintaan orang yang reQ tu bile atin punye lattop suda di baiki . Sebab buat masa sekarang , ayah atin masih tak hanati baiki lattop .kan sekarang atin terpaksa guna komputer kat CC ni . jadi harap korang faham k . 


Tutup cerita atas ni . Now atin banyak terbaca komen-komen and reQ , Nak tau dorang tanya apa? ingat nak tanya pasal blog atin , ehh i mean tuto >< Tapi kebanyakan yang tanya pasal lagu yang sekarang korang dengar kat blog atin  ni huhu . WOW popularnya lagu ni kan >< hihi .. Ehh kelakar pulak atin baca reQ dorang tu huhu . Cubelah tanya pasal perkembangan atin sekarang ni ke yang dh lama tak update blog ni . Ni? tanya pasal lagu dalam blog atin ni haha . Dah syat2 . Soalan baru dalam idaup blog atin ni LOL :D . 

Tumblr_magcusowvk1rtre1yo1_500_large

Ok lah , Atin bagi tau lah . Lagu blog atin ni tajuknye Insane . penyanyinya BTOB . Oh katenye memang BTOB sejak comeback ni dah meningkat mendadak dengan lagu baru doorang "WOW" kan? ehh best doh lagui dorang .. i mean music tu .. sebab music melody tu ala-ala music dulu . huhu .. Pandai diorang guna music lama tu ke[ada sekrang .. bagunye .. 


Hm,, dah tau kan lagu tu? Ok atin bagi korang yang nak dengar lagu tu n boleh download sekali k . Atin dah sediakan . nak dowload pergi singgah  CLICK SINI . Haa dah download ? bolehlah dengar ye .. Dah puas? huhu *but aku stilll gelak dengan pertanyaan diorang ni XD . Oklah nanti atin kembali lagi bile atin punye tu sudah selesai baru atin buat tuto permintaan korang tu k .. BYe!!

Tuesday, September 11, 2012

2 Week !

Tumblr_ma1w9527qj1qlxohwo1_500_large


Hye VIP semua .. hihi ape cerita ni? aii dah nmpak perubahan pada followers atin ni .. dah naik-naik hihihi .. Ok atin tau ade orang yang masih tak kenal atin lagikan? sebab orang yang baru 2 minggu ni belum kenal atin dengan lebih tenteram lagi huhu . Aloo lupa lah atin tak dapat nak kenalkan diri atin lagi haha ,. 


Ok stop topic atin . ehh ade juga lah yang tanya mana hilangnya atin selama 2 minggu ni? hmmm atin kan dah bagi tau yang atin tengah menjalani ujian trial SPM untuk tau  yang last ni hmm :( .. "tapi kenapa kalau ujian atin tetap on? , tapi sekarang 2 week ni tak on? " huh? LOL ok .. bagus siapa yang tanya tu . terutama dongseang yang atiin kenali LOL >< . Atin nak cakap , sebenarnya masa hari pertama nak ujian trial tu , atin ok lagi . Tapi bila atin balik je habis selesai ujian tertama , atin memang dah set nak on blogger jab ..Korang tau ape jadi?


OMG lattop atin tiba-tiba tak boleh bukak :( . Ok atin pun terkejut beruk lah . Tibe2 je . padahal xde un virus dikesan LOL >< . Then bila atin check balik , rupanya atin punye chage lattop*slh ejaan >< . dah rosak ..maknanya chage dah tak berfungsi . Jadi bukan salam lattop , tapi salahkan batterynye dah konggg LOL >< . 


Ahhh tidakkk . Kalau battery x boleh dah , maknenya lattop atin x boleh bukak la :( . Jadi sebab tu , 2 minggu ni mmg atin x dapan nak on . Oh ye atin dapat bukak ni pun sebab atin bukak kat CC ni . hmmm abis duit aku LOL >< .. 


Tumblr_ma6d6kl27d1r94p3oo1_500_large

Ok , atin nak cakap untuk minggu2 seterusnya . Maybe atin akan on sebulan 2 kali kot :( . Sebab kene tunggu abah atin dah dpat gaji , baru p hanta ps komputer baiki . sebab atin pun ade komputer gak tapi masalhnye x de internet . So sebab tu atin guna lattop . Tapi lattop pulak buat hal atin terpaksa buang je lattop tu LOL huhu >< . Tak tau la boleh baiki ke tak sebab orang kate battery lattop atin ni original punye ,. klo nak baiki maybe x boleh . hmmmm :( .


Oklah stop cerita . jadi kita jumpa minggu yang akan datanglah . Atin pun x dapat nak bantu buat tutorial lagi :( .. klo nak juga atin buat tunggu abah atin p hanta ps . Bila da siap baru atin boleh sambung buat tutorial . 
jadi waktu ni jugak , requestion akan tutup buat sementara k :D . 

Teen-top_1889284247601028765_large