Wednesday, January 9, 2013

Blogskin #3 : Versus [Bang & Zelo]


Baca SINI jab :D

Wahh hari ni hari yang aman sangat hihi . Yes finaly setelah satu bulan lebih kurang gitu lah  Atin tak buat blogskin . Tapi sekarang Alhamdulillah Atin dapat cari idea untuk buat lagi blogskin yang ke-3 hihi


Atin dah bosan pulak nampak pink je an? mesti ramai pun bosan kan? haha . So sebab itulah Atin dapat idea nak buat blogskin lagi satu xde tema ok. Atin pakai kpop pulak . Kalini kpop si B.A.P but not mem\mber just Bang & Zelo huhu .. Amacam? ok tak? Ye memang agak simple just grey je huhu...


Untuk pengetahuan korang semua code tu Atin yang punye .Maksudnya template tu atin yang punye , bukan ciplak OK .. Itu baru template , yang photo header icon tu Atin buat jugak. jadi jangan gatai2 nak ambik guna sebagai header lain .. sebab mmg dah tetap di situ >< ...


Yang lain2 tu atin dah credit pada tuto lain yang bertuah haha .. AMARAN JANGAN DELETE CREDIT . huhu Atin pantang uh benda tu hilang XD...Kalau korang nak , boleh pakai Tapi korang kene ubah code kat FOLLOW.Number tu korang tkar kepada ID blog korang k...


Oh ye kalau ada sesiapa yang tak tau lagi cara nak download boleh pergi ke page SINI 


Skin Versus 1stime masuk dalam SKINS OF THE DAY pada 9.1.2013 !!! XD


18 comments:

nis said...

Cantik! ^.^

Atin Tory said...

@nis : terima kasih :D

Cyinta Heyza said...

kenapa kiter x boleh save code dier ? dh banyk kali kiter cuba ikut cara Atin :(

Atin Tory said...

@Cyinta Heyza : ape yg x boleh tu? org lain boleh je? .. tgk ape g x jd tu? tunjuk kat atin jab? :(

farhan irfan said...

atin paan nak jadikan basecode boleh :)

Atin Tory said...

@farhan irfan : klo tu. boleh..tp jgn lupa credit basecode tu taruk atin k :)

Arysha Hafrina said...

Saya guna ye :) Cantikk ..

primadonna said...

atin kalau nak jadi kan basecode boleh? nanti kita taruk credit. boleh tak, wahai kak atin yang comil lagi cute :)

Atin Tory said...

@primadonna : boleh.. yg pasti credit atin mesti wujudkan ok :)

Yasminn Abdullah said...

Kak Atin , minn guna template ni. Kita edit sikit sikit. Thanks :)

Atin Tory said...

@Yasminn Abdullah : ok.. :)

Nur Zalikha Masri said...

saya amik tau!

Arysha Hafrina said...

Hai unnie , boleh tak saya nak guna sebagai Basecode ? Saya janji saya akan credit . :) Terima kasih :)

Atin Tory said...

@Arysha Hafrina : boleh dear :)

Arysha Hafrina said...

Thanks unnie . :)

Nursyifa Azizah said...

Boleh tak saya nak guna sbg basecode?

Atin Tory said...

@Nursyifa Azizah :ok. jgn lupa credit tetap ada :)

Izyan Ayuni said...

Saya gunee :)) Nice ~~!