Tuesday, January 29, 2013

Blogskin #4 : Rilakkuma Is Bear


| DOWNLOAD | 


こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. Seperti yang Atin janjikan . Atin dah pun siap buat blogskin ke -4 . Nak bagi bintang? boleh2.. pergi click INFO kat atas tu :D. Macam yang atin cakap . Atin tak boleh kalau tak ada theme . Kena ada theme baru boleh hahah .


Pink dah ada. Kelabu pun dah ada. So kali ni warna chocolate gitu haha .Tapi yang ni bukan chocolate kot? oren sikit tak? hmmm -,- . Hehe Atin buat simple2 je. Tapi macam biasa , semua tu hak cipta 100% dari atin. Ia sama code dengan blogskin VERSUS hari tu. So xde masalah atin ubah untuk theme je..


Harap korang suka ye.... Seperti biasalah AMARAN JANGAN DELETE CREDIT  .

8 comments:

miss nino . said...

comel :>

Balqis said...

Comel laa! >,<

FATINHAZWANI said...

comel sangat :)

aisyah humaira (syah) said...

nak mintak tolong dekat atin boleh ?? nak mintx atin buangkan table yg bwah entry yuh boleh tak ?? hope tak mara .. ------> your blogskin user

Seneorita Baharin said...

chantek la dear..cute je tgok :D

Atin Tory said...


miss nino : Terima kasih :)
Balqis : Terima kasih :)
FatinHazwani : Terima kasih :)

aisyah humaira : Atin dh x boleh ubah.. klo awk nk buang , buang lah :) tapi credit jgn sampai terbuang pulak :)

Seneorita Baharin : Terima Kasih :D

パステル,,クマ said...

I like it
Thank you for your share ^_^

'Alya said...

comel!bole saye guna?