Thursday, January 31, 2013

C-Clown | MTV Diary

Tumblr_mgu7eu03ll1r6qh8ko1_500_large

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. Lamanya tak update blog -,- . Asyik-asyik dengan tutorial huhu . Tapi kali ni atin nak update status haha . Pasti korang semua bosan dengan tuto je? Tak? hmm ape-ape je lah , sebab atin tnegah ada something yang buat atin happy minggu ni .


Korang-korang , Atin nak cakap yang Atin dah minat dengan group BTOB and C-Clown LOL >< . Haha tak pengtingkan >.< Ala anggap je kebetulan sebab BIGBANG atin sekarang kan tengah rehat , baru je tamat habis jelajah diorang kat luar tu. Just tengah tunggu Daesung buat album jepun dia . Jadi atin VIP pun rehat jab LOL haha XD . 


Atin kan bosan . So atin layan you tube pulak . Dah lama kot atin tak layan video . Sorry ye atin tak layan video2 pelek kat situ. Atin saja nak tengok MTV Diary . Sebab pada atin MTV diary ni best kot haha . Mula2 atin tengok BTOB . Alhamdulillah dah habis da atin tengok . Tapi malas pulak nk cerita balik kat sini huhu . lagi pun video tu kan dalah lama . Atin je baru tahun ni tengok . 


So lepas habis tengok . Atin ternampak episod tu ada group C-CLOWN. Tapi bila atin tengok , adui sikit je diary diorang buat -,- . Tapi tak pa sebab Atin nak kenal2 juga group ni sejak atin tengok ada mamat dalam group tu buat atin nak jadi fan dia je haha XD . 




Korang tengok , mamat yang atin cakap tu is Kangjun :D . tapi ada pulak mamat sorang ni buat atin terjunam kat dia huaaa >< . Dalam MTV diary BTOB n C-CLOWN ni ,  group ni banyak cakap pulak haha  , terutama si Kangjun tu la :D . Baru aku tau dia ni banyak cakap rupanya . Btw atin dah ingat nama diorang semua  Rome , Ray , Kangjun , T.K , Siwoo , and Maru . Betul tak? haha perasan betul la si kangjun ni , terlepas cakap yang dia is leader . Rupanya si Rome , kan dah kene pelekeh dengan Rome haha .

Sorry episod ni diorang ni tak ada subtitle lol :( . So atin tak tau sangat diorang cerita apa haha


Diorang panggil Kangjun Junnie ek? Ok Atin panggil junnie lah LOL haha . Btw atin suka episod yang ni :D . Atin tengok part kat bedroom . Korang tengok video [6:00] . Omo Junnie kenapa ek? haha . Atin suka la tengok junnie n ray . Atin un tak tau kenapa dengan junnie ek? huhu.



Atin tengok mula dari video [2:46] sampai [7:10] haha kelakar doh , ape la yang diorang buat kat atas bangunan tu? . Omo junnie sexy pulak . btw maru , junnie and rome main spy :D . Yang lebih tu so junnie ah haha ada hati nak jadi spy . 



Part [1:56] diorang lawan main besball *betul ke nama permainan ni? haha . Rome n Ray satu team , Maru team dengan Junnie sebab team tu diorang kata Junnie n Ray pandai main . So kiranya Ray nak lawan ngn Junnie . Akhirnya team junnie kalah sebab maru tak banyak score . So team kalah kene belanja member diorang . 



Siwoo at [7:07] LOL? what are you doing ? Look like crazy . Haha mula-mula atin pikir Siwoo ni pendiam . Rupanya ada juga tabiat buruk dia hahah XD.




Ray at [1:30] huaaa XD . Itu bukan guna untuk bulu ketiak la ray oi , itu untuk pakai kat rambut XD . LOL? Junnie so scary -,- . sambil pulak dia dance pulak tu --. . i like RayJun :D



LOL? Junnie!!! jangan la hug leader awak tu , sakit LOL -.- .Episod kali ni diorang di suruh buat aktiviti melukis . Aww Atin tak pandai lukis >< . Tapi kenapa Junnie pandai sangat lukis XD . Haishh junnie macam pakar pelukis pulak atin tengok hah , sebab cara dia duduk tu n cara dia pegang crayon tu ? hihi  :) . Btw T.K [9:06] apa yang ko lukis tu? ish2 >< . Gambar Rome? haha kecik and nampak tua XD . 



Wow lawa la gambar Siwoo ^0^ . Pandai rome . Tengok [3:27] Junnie duduk , omo pakar lukis tu haha . Wait? [7:11] Junnie? awak pencuri!!!!! . Amik kau kene kejar dengan rome >< . Aigoo [7:55] rome , jangan buat benda tu . tempat awam tu . Aigoo junnie pun satu . nak curi agak-agak la -,- .



Btw , Atin tengok Rome ni macam rupa Yong Hwa CN Blue kan? hmm . Then Si Siwoo pulak macam muka Heechul Suju *miss heechul :( . Ehh episod ni , best2 , atin banyak gelak tengok episod ini . haha . 

Korang tengok yang [4:05] . Appo ! Rome are you ok? aigoo pabo LOL .Junnie at  [5:25] XD , tengok tu pandai ke lukis tu? haha tangan tu untuk ukur si maru tu XD . Ehh perasan tak perasa Atin ternampak sorang budak kecik? haha .  .Btw kalau korang prasan kat situ xde Ray . Hmm mana Ray? :( . Maru [6:30] punyalah posing dia > .< .Hasilnya? [7:15]. Aishh junnie!! aku pikir ko pndai lukis? ini jadinye? penat2 je maru posing sexy tu .

Haha , korang tengok part [8:10] Poor Siwoo :(  ' he fell off the swing and landed on his butt '.  Itu la buat laju-laju buayan tu . Kan dah terjatuh -,- . Junnie ni pun satu , jadi pencuri lagi -,- . Siwoo dok cari-cari barang dia ;(.



Sampai episod ni je -,- . Sikit sangat but its ok la . Kalau internet atin laju , Atin nak tengok yang ETN Channel punya pulak :D  Best pulak tengok perangai diorang tu , terutama RayJun :D 


Tumblr_mgu4iccaa71r6qh8ko1_500_large

2 comments:

ezyra daniel said...

ske gak ea c-clown and btob??hehe sme lah kte..btw tak layan ag mtv diary c-clown...juz tgk y btob je huhu

Nur Adila said...

Btob? kawan kita minat btob