Thursday, January 17, 2013

Famous | Running KLCC

Tumblr_mgmuijeneo1qb7fvmo1_500_large

こんにちは , 안녕하세요  . Assalamualaikum. sabor2 , ahh GDA dah habis kan ? hahaha.. Sorry , atin tak perasa pulak yang GDA dah tamat XD. Sebab Atin tak terasa pun . Ini semua kerana lagu yang nenyetuh jiwa Atin LOL, apa lagi kalau bukan lagu BAP .. so sweet sangat huaaa!!! . 


Aihh? pelik au. Korang ni pantang masuk blog Atin mesti just nak dengar lagu je haishh!!. Ehh tak sangka pulak lagu ni pun korang boleh tersentuh hati nak dengar apatah lagi nak minta lagu apa ni. kan Atin dah cakap kat facebook hari tu . ' Lagu ni memang best , rugi kalau tak dengar and download lagu BAP ni . ' tengok? orang yang berkunjung blog Atin pun dah terdengar lagu Rain Sound ni haha .. Ramai kot yang comment kat cbox , tanya lagu apa ni, nampak best je lagu ni ? . see? haha , padahal Atin baru je taruk lagu ni semalam ? hari ni dah dapat sambutan huhu .. GOOD JOB BAP XD..



58214_565150586829983_339106983_n_large
hwaithing . omo malunya ><


Ok tutup pasal lagu . semua dah puaskan? Atin dah bagi tau lagu apa tu? ok now Atin nak beri satu lagi berita tergempak . Atin baru perasan dekat status satu page dari ' Oh My School ' and  ' Malaysian KPOP fans ' . kata diorang " Running Man is finally confirm they will expected coming to film in Malaysia at KLCC on April 13 to 14. " Jinja?? daebak daebak .. Korang dengar tak?? wahh tak sangka betul , baru je habis pasal GDA Malaysia , ini pulak satu lagi berita yang Running man nak buat kat Malaysia  hua!! .. Tapi atin pun tak sure juga la  . Ohh korang mesti tak tau jugak kan berita ni?  So Atin dah bagi tau berita ni sekarang . Atin minta2 la berita ni betul2 punya , sebab Atin paling minat Running Man huhu .


Korang korang korang . Atin ada dapat lagi satu info daripada ONETVASIA "  ONE TV ASIA will broadcast The 27th Golden Disk Awards in Malaysia on Feb 16 and 17, 2013. " Wow daebak daebak.. Weehhh Aku nanti-nanti kan selama ni hahah .. Nasib baik ONE HD tayang juga GDA huhu .. Ini berita gembira ni .


Ehhh macam tak percaya . Hari ni banyaknye berita gembira buat Atin hihi .. 

2 comments:

nis said...

Fuyooo.. Bestnyee ^.^

Qila Caprilla said...

waa...best2!..atin minat BAP eyh?