Wednesday, January 2, 2013

Header bosan !!!


Assalamualaikum, and Annyeonghaseyo. Yey hari ni dah bermulanya sesi persekolahan XD. Ehh Atin masih ingat lagi masa 1stime masuk sekolah baru -.- Pemalu sekejab je. Tak sampai 2 bulan dah mula buat perangai macam sekolah lama. Ahh rindu pulak kat sekolah lama atin :( . Sekolah lama Atin kat kawasan kuates Tentera . Kat sana Atin sebahagian daripada keluarga tentera *anak tentera hihi. 


Ok lah. Bukan ini yang atin nak cerita huhu. Ni pasal header la ni--. . Mood Atin memang tak baik bila tak taruk header -.- . Tak taulah kenapa , Padahal blog punyalah lawa tapi kalau tak da header tak best. Sebab sejak Atin mula buat blog Atin tak penah sekali pun tak taruk header, mesti header ni sangatlah penting buat atin haha.



So pikir punyalah pikir , Atin tetap nak taruk. Jadi kene edit lagi . Maksutnya Atin kene edit tambah header. Selalunya kalai nak buat heaer mesti kene transparet kan? Tapi Sebabkan blog atin ni lain sikit, tak boleh buat trasprt punya. 


And Finaly . I'm DONE XD.. haha heaer atin tetap dengan BIGBANG . Tak de bigbang tak de la header huaaahhh!!! >< . 



Macam mana? Ok tak? Oh ye Korang mesti pikirkan , salah eje *story* . Oh we, ingat atin ni tak tau ke? korang pikir atin salah eja? haha  Atin bukan nak taru story tu jadi *LOve Story* haha. Bukan la Tory tu kan Atin dah cakap is SeungRI >< . Jadi jangan salah anggap pulak yang Atin ni tak pandai eja BI >< . 


Atin tau ramai yang mesti cuba reQ minta buatkan header macam ni kan? Ahh yang itu Atin tak boleh nak setuju or tak. Sebab Atin ni pemalas sikit . Tengok lah nanti, kalau Atin open untuk header macam ni Atin cuba pertimbangkan . Idak pulak Kalau Atin tak boleh bukak internet Atin cuba buat freebies untuk korang k . Jangan risau Atin buat mesti bertemakan Kpop hahah . 

2 comments:

Munira Hanis said...

Nk tanya, kat man donlod font BIGBANG tu?Susah la nak cari..^^

Atin Tory said...

@Munira Hanis : kat man2 boleh.. dafont.com ada .