Tuesday, January 15, 2013

Making Me Cry | Rain Sound



안녕하세요 , こんにちは . Assalamualaikum. Aisshhh!! ramai betul la buat status mesti ada perkataan selalu ada "GDA" Aishhh buat Atin sakit hati je -,- dah la tak dapat pergi GDA , ini kan pulak perkataan yang selalu keluar --,-. Dah la dah la Atin tak nak cakap benda tu lagi . Tapi sebut jugak pasal GDA tu LOL >< .

Korang~ bila la kita boleh jumpa bias-bias kita ek?? Atin dah 8 tahun hidup sebagai fanatic, tapi ini kan pula nak jumpa pun tak penah . STOP pasal cerita , sebab Atin dapat juga tenangkan minda Atin bila saja dengar lagu yang berkumandang kat komputer Atin sekarang ni . Tak! sejak pagi tadi hahah !!..


Korang tahu je lagu apa buat Atin tenang? ohh this song realy nice , like make me cry now.. Alah ! macam buat Atin tenang je dalam kesedihan lupakan GDA huaaaa !_! .╰( ◣﹏◢)- . Atin dapat tahan nak keluar air mata huhu..


Btw , pagi tadi , Atin dapat tahu BAP ada buat lagu lagi . OK lets me listen this song. Tapi alangkah stess , tak dapat dengar lagu BAP sebab internet ni buat atin nak gila LOL !!. Tak pasal-pasal nak lepas kan geram pada yang dapat pergi sana tu -,- . Then Atin pun just download jelah mp3 nya. tunggu punya tunggu , dalam hati masih stess , tak tahan sebab tak dapat nak tengok GDA dalam internet .


Dah sampai 1 jam tunggu download . Atin mula dengar lagu . tak sampai berapa minit , i say "WOW" so nice this song . that why i'm say like making me cry cry cry :D. Wohh sedap sungguh melodi apatah lagu lagunya and apatah lagi suara si young jae atin XD


Tumblr_mgndfmthgg1rcm5ego1_500_large
Aigoo!! appa (sick)

Siannya my youngjae huaaahhh !! . Aissshhh Atin tak dapat tengok MV diorang ni !_! . Alhamdulillah , dengar je lagu ni Atin mula rasa tenang , dah tak nak pikir pasal GDA tu lagi yang katanya sedang berlangsung sekarang ni -,- . Atin peduli apa kan !! . SO dengan adanya lagu Rain Sound ni Atin dapat tenang sikit . Yes atin keluar air mata juga tapi bukan sebab GDA tapi sebab lagu ni . huhu !! ..

4 comments:

syafiqah nazi said...

Kak Fatin GDA tu apa?hahah..^__^

Munira Hanis said...

Sama la...lagu ni best giler. Kita ni sama la, minat BIGBANG and B.A.P. Sepp sikit. V.I.P and Baby bersatu, ahaaha

Atin Tory said...

@syafiqah nazi : huhu Golden Disc Award la dear XD

Atin Tory said...

@Munira Hanis : haha. jinjia?? wahh daebak XD.. yup sbb BB n BAP sama tenaga . tu yang Atin suka .hihi.. haha mmg pun kene bersatu .. XD