Friday, January 4, 2013

Req About Kpoper Font?

Tumblr_maktw3meet1rsyoaio1_500_large

Assalamualaikum, annyenghaseyoo. Ehem2 dengar ye. Atin nak tambah satu lagi reQ freebies. Atin sudah bercadang untuk kasi para kpopper untuk reQ about kpop font. Atin memang sudah bercadang untuk bagi pendapat. WHY? semasa Atin buat header , Ramai  yang mahukan font itu, sepertinya BIG BANG font. 


Korang perasankan dulu-dulu ada orang bagi tau mana atin dapat font bigbang, But Atin je yang x layan sebab dulu atin just trasperet je haha . Sebenarnya Atin dah buat keputusan untuk bagi korang yang kpopper tu , Atin dah sediakan . Atin cuma belum kasi je freebies.. Nanti Atin sediakan freebies special untuk kpop font . bukan korean font k haha . Kene tahu beza tu huhu . 


Ok dah faham kpopper? Now kalau korang setuju . , just simple je syarat Atin . you guys please LIKE my Fan Page XD hihi kat bawah ni je ..





Then nanti Atin bagi info lagi about idea Atin yang bernas ni huaa !! XD.. And Insyaallah Atin dah siap uploat font untuk korang je. 

No comments: