Thursday, January 3, 2013

Tutorial : Designer Tukar Ke Template Classic

Tumblr_m60ewzzm3t1r5mh0so1_500_large
Untuk ini pulak cara nak tukar ke Template Classic. kalau tak tau cara yang lepas iaitu tukar ke design boleh selak balik ke tutorial SINI

1.Dashboard > Design Template

2.Scroll ke bawah. dan cari Revert to Classic Template


3. Dah? click ye.


4. Bila dah click , ada keluar code byk2 tak? korang DELETE semua code dalam tu . jangan ada yang tertinggal . mesti kosongkan .

5.Then bila dah delete semua code tu, korang gantikan dengan code blogskin .
  Kalau tak tau caranya boleh tengok tutorial kat SINI

6.Preview and save.

1 comment:

Najibah Najib said...

Kenapa layout sy hilang daripada dashboard ? o.o