Thursday, January 3, 2013

Tutorial : Tukar Template Classic ke Designer

309313_508919149130004_1072940350_n_large

Assalamualaikum, hari ni Atin tak de mood nak update haha.. But untuk yang ini Atin kene ajar bagi newbie tu huh. Korang ingat tak yang jenis blog lama tu? tuto yang dah berzaman SINI . Adoi -.- buat penat je buat , tibe2 dah tukar ke new pulak , So Atin terpaksa buat cara baru --. Atin tau aa yang tak tau lagi nak tukarkan? huhu .. jom2


1. Dashboard > Template
2. Kemudian, korang click upgrade template



3. Then , korang pilih la nak jenis mana . kalau dah cube la view blog.



4. Done.

No comments: