Wednesday, January 9, 2013

VERSUS In Skins Of The Day!!!


Assalamualaikum , mula-mula nak ucap ribuan terimakasih and syukur kepada blogger semua LOL >< Btw Atin baru je siapkan update skin atin yang baru sehari update . ala yang skin atin Venus tu.. 


Lepas tu malamnye Atin check skin balik , tengaok-tengok dah sampai masuk dalam Hot Skin XD. Wow tak sangka la 1stime masuk dalam kumpulak HOT SKIN >< . Tapi Atin tak puas sebab nak masuk dalm tempat King tu haha . But mula2 abar jelah . dah malas nak tengok tempat Hot Skin je ah haha....


Esoknye iaitu 9.1.2013 . Atin macam tak sedap je, entah tiba2 pulak rasa lain macam je. So Atin bangun awal sikit , tak sarapan pun . Gila bangun pukul 10 pagi nak sarapan ke? haha . sorry Atin mmg bangun macam tu >< kantoi kan haha .. 


Bila dah mandi semua Atin bukak la internet nak check ada pape ke . mula check facebook Fan Page .. tak da apa pun . Atin ah pelek dah . then check jab blog . xde pun orang datang -.- Then time tu atin dah malas nak check just main game jab.. Tut Tut , Atin rasa nak check komen yang skin baru tu VERSUS . Atin pun bukak lah blogskins.com . Sekali bukak , OMG Skin atin di tempatkan dalam SKINS OF THE DAY !!! :D .. Waahhhh!!! tak percaya . 1 stime kot dapat huaa!!.. padahal yang skin dulu x de la berapa mantap Yang ni simple gile2 , kot mantap LOL >< . Padahal baru je 1 masukknya hahah .. Syukurlah .. 




Oh ye ade sesiapa lagi yang mahu skin ni? bleh pegi SINI balik

No comments: