Monday, February 18, 2013

Tutorial : Delete Account Facebook


Tumblr_mi2ppveops1qebyy0o1_500_large

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. Hari atin nak buat tutorial pasal facebook  Ada tak yang berminat untuk remove? or senang kata lah nak delete facebook? haha. Itu korang kene fikir betul2 la ye , takut kang korang menyesal nak on balik huhu..


1. Pergi login Facebook dulu .
2. Then pergi link --> SINI
3. Click Delete My Account



4. Taruk password facebook yang korang nak delete tu.
5. Then bawah tu korang taruk , ikut perintah . Dah siap click la Okay
contoh :


6. Next , nak baca ke? tak yah la terus je click Okay . huhu


7. Done..



*ingat , klo dah menyesal atin tak nak tanggung ye LOL >< .



2 comments:

Miss Naname said...

Saya memang tengah cari tutorial ni. Thanks sebab kongsikan.

Anonymous said...

Menjadik... Tq kak atin