Sunday, March 3, 2013

Blogskin #5 : Super Junior Blues



こんにちは, 안녕하세요 ,
 Assalamualaikum. apa kabar semua? sihat kan semua hihi . Aihh maklumlah blog atin pun dah tukar lagi simple hihi .


Now , atin nak memperkenalkan blogskin ke-5 atin yang baru je siap.. Nampaknya memang suka sangat blog atin yang ini . Yang ni atin pnh pakai dan sekarang atin bagi kat korang lak hihi . Tapi terima kasih dulu kat tuan punye basecode kerana terima sebagai basecode kat blgskin atin huhu..


Yey. kali ni blues gitu huaahh.. Eh tak sebenarnya memang asal pink kan? huhu tapi ada rakan fanpage atin ni , dia suruh atin buat super junior theme. kan suju punye thema kan biru kan? So atin terpaksabuat blue lah ye..


So harap korang suka..Yang lain2 tu atin dah credit pada tuto lain yang bertuah haha .. AMARAN JANGAN DELETE CREDIT . huhu Atin pantang uh benda tu hilang XD...Kalau korang nak , boleh pakai


Memang ramai yang ciplak blogskin yang rilakkuma tu.. asihhh gile apa -.- . siap kat dia yang buat sendiri.. aigoo sedarlah sikit dear...-.-

14 comments:

Arysha Hafrina said...

Saya nak !!

Atin Tory said...

@Arysha Hafrina : nak ape? haha ambil lah :)

Arysha Hafrina said...

Haha ,, thanks unnie ...

Izyan Ayuni said...

Ambik ye ... THANKS

Nisha Nisrina said...

thanks unnie! Sgt cantik.. dah lama nisha tunggu skin SJ :) Sayang Unnie ! *hugs*

Arysha Hafrina said...

Erm , saya nak tanya boleh tak tukar header tuu ? kenapa takde erk ?

Honey Mitsukuni said...

Saya gune ye~ ThanKYU~

Seungri said...

Akak, saye amek tau! Thanks! =)

eiqa coet said...

saya amik tau! TQ!!!

Balqis Sarah said...

thanks unnie sebab buatkan.. ;)

AniZz SyuKriah said...

Kak, sy nk gune skin ni. and, sy ambek semue teen top pnyer ea.

*Love Mrs.Byunghunnie<3

'Alya said...

Macam mana nak tukar header dia yee?

webbit said...

kak, sya dah ambik and dah edit dah template tu.harap akak tak kisah saya ubah jadi lain..
harap akak tak marah

Ecah Izzati said...

saya ambil ya..