Thursday, March 7, 2013

Tutorial : Sideber dan Post Bersambung Jika Terpisah

Tumblr_mj9rk8z7qk1rfpvbro1_500_large

こんにちは, 안녕하세요 ,
 Assalamualaikum. Hari ni terpaksa buat tutorial lagi -.- . Malas sebenarnya haha.. but tak apa lah dah req orang. So terpaksa buat. Tuto ni atin tak pasti betul ke tak. sbb atin dah copy terang2 dari blog sebelumnya yang dulunya blog atin punye sideber terpisahkan? So yang ini bagi blog yang nak sambung balik tak nak terpisah lagi. LOL macam ayat2? errkkk?? ><


1. Cari code sideber korang .
2. Cari code yang sama macam bawah ni
-moz-border-radius: 25px;
-webkit-border-radius: 25px;
border: 1px solid #000000; 
3. DELETE semua code yang seakan-akan sama macam atas ni.
4. Perview and Save.

* Atin tak sure betul ke tak. sebab atin copy dari blog atin yang dulunya sideber terpisah .


No comments: