Wednesday, March 6, 2013

Tutorial : YouTube To Mp3

Tumblr_mj6qr2ykfl1remagoo1_500_large

こんにちは, 안녕하세요 ,
 Assalamualaikum. ramai juga yang tanya atin . macam mana atin dapat mp3 tu? sedangkan lagu tu cuma ada kat youtube. So persoalannya ialah? cara youtube nak masuk ke mp3? Aishh!! memang ramai juga lah yang req . So hari ni atin akan ajar korang macam mana nak dapatkan lagu dari youtube masuk dalam mp3.huhu... Semua dah sedia? Jom


1. Mula2 , korang bukak You Tube . dan pilih lagu2 ape lah yang  korang nak..
2. Dah siap pilih . Korang copy link youtube tu.. contoh


3. Dah copy , korang pergi ke web -> MP3fiber
4. Paste link dalam box .contoh bawah ni


5. Click download. Tunggu sampai habis loading.

*kalau loading tu error. korang ambik link dari share punye . contoh



6. Dah habis loading , korang click Download Now!
contoh bawah ni




7. Done. :D


2 comments:

Wanyy Minho said...

thanks byk2 .
dah lama dah cari :-)

Atin Tory said...

@Wanyy Minho : realy? hehe ok ur welcome :)