Sunday, April 7, 2013

Blogskin #6 : I Wanna Angel


こんにちは, 안녕하세요 ,
 Assalamualaikum. Wahh sekarang ni makin ramai pulak yang req suruh atin buat blogskin :( . Sorry la atin memang tak janji sangat .


Now , atin nak memperkenalkan blogskin ke-6 atin yang baru je siap.. Maaf la , skin kali ni memang terlalu simple :( . So, tak mengharapkan  masuk SOTD huhu -.- sob2. .Memang kali ni dah give up.Tapi tak bermakna atin give up Atin tak akan buat skin. Insyaallah kalau atin rajin atin akak update skin2 yang atin buat. Yang ni atin pnh pakai dulu2 sebelum blog atin tak seramai orang dulu -,- .


Jadi dengan skin kali ni , nak panggil theme ke tak? theme Teen Top? gitu? hahaha simple sangat xde nak panggil theme la huhu. Yup kali ni Teen Top . Ramai suruh buat Teen Top . Jadi atin pun kene buat teen top la. Tapi just gambar je >_< . Skin ni warna sebenar Angel kan? tp atin tambah warna biru n black sikit.


So harap korang suka..Yang lain2 tu atin dah credit pada tuto lain yang bertuah haha .. AMARAN JANGAN DELETE CREDIT . huhu Atin pantang uh benda tu hilang XD...Kalau korang nak , boleh pakai




Alhamdulillah.. tak mengharapkan tapi dapat SOTD -,-

1 comment:

raimora said...

awak, saya ambil blogskin awak nie ye tq ^^