Tuesday, April 2, 2013

Jeongmal BABO? Mian!! VIP :(


こんにちは, 안녕하세요 ,
 Assalamualaikum. haha sorry la gif atas ni. buat semak je LOL >_< . Omo tu joget 90-an ok hahah!! Ok ..


Ohh!! TIDAKKK!!! Ini berita sedih buat VIP semua. Awak punya T.O.P akan meninggalakan kita :( . TOP kita akan pergi army , 6 hari bulan ni dia pergi. Terkejut jugak VIP semua , yela tak pasal-pasal se7en dah pergi . Tiba-tiba pulak berita TOP pulak nak pergi huhu... Tapi Atin memang dah tau lama dah yang T.O.P nak pergi army , just tarikh je atin tak tau bila. so tak nak la sebarkan yang TOP nak pergi . Tapi , Atin dah tau dah tarikh dia pergi tu , sebab tu atin baru nak post huhu .


Mesti sedih kan VIP . Yela TOP kan memang dari dulu lagi famous dengan charisma dia . Tup-tup ini tahun dia untuk mula dengan hidupan baru -.- .


Hehe!! yup Atin punya dah ada pengganti BIGBANG . Itu-itu B.A.P hihi!! 2007 --> 2012 tarikh buat Atin sebagai fanz BIGBANG untuk berehat sebentar k. Maybe dalam 2016 tu BIGBANG akan bersatu kembali . Yess i hope that . Tapi nasib baik ada yang mengubati rindu ku . So B.A.P akan menemani Atin LOL .. 'ayat poyo ke? haha'

Tumblr_mfyqvhnabh1rmse5qo1_250_large

April Fool? April Fool? April Fool? April Fool? April Fool!!!!
Ok tutup cerita sedih VIP ni huhu.. Now buka buku baru pulak Tapi kali ni cerita pelek atin nak bagi huhu
Sekarang status babo atin dah tersebar luar haha.. orang ternampak status yang gile sikit ni buat atin nak tutp je muka hahah!! . Mana taknye , malu sebab selama 18 tahun ni baru sekarang atin tau perkara ni haha.


Tak sampai hati nak cakap yang Atin ni baru tahu , sepanjang hidup sebagai pelajar sekolah . 2 hari lepas atin baru tau yang 3 negeri ni sekolah hari ahad hingga khamis .




Haha see? panjang comment orang bagi XD. Sorry coment tu pelek2 sikit tak betul kedudukan tu huhu. Aishhhh sungguh bengapnya Atin ni -.- . malu gile2 la hahah... Maybe dalam semua ni Atin sorang je kot yang tau aishh memang ketinggalan zaman betul la aku ni -.-

5 comments:

Faridzuan said...

Hehehe, kelakar betul dorang berjoget tu nampak comel. :3

Atin Tory said...

@Faridzuan : hahah tau tak pe :D

Munira Hanis said...

Betul ke? Sebab takut tipu sebab smlm April Fool. Lagipun tak de keluar cerita apa pun.0.o

Ahaha..sama la kite kalau dorang semua dah gi army,B.A.P lak ganti ahaha../tak bole bayang Seungri botak../

Nurul AtiQah said...

LOL. ada nama unnie dkt printscreen tuh!! xDD

Atin Tory said...

@Munira Hanis : alamat sebut April Fool terus blur XD. tp atin dgr kabar mmg dh lme sebelum berita ni sebar ..
xpe2 kt tunggu 6 ari bulan k . klo x betul mmg April Fool la ni huhu xD

@Nurul AtiQah : LOL unnie xD