Wednesday, May 1, 2013

Gomawo~ Bbuing Bbuing! ^^

Tumblr_mlbqlsdgkb1rr4ft6o1_500_large

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Ehemmm! memangnya xde orang buat macam ni ke? haha . Risau pulak kalau-kalau awak ambik hati orang ni pulak XD.... LOL apa yang atin merepek ni . Shhhhhhh! Senyap-senyap , tapi kali ni atin akan dedahkan pada semua buat dear ni. Cer korang baca req bawah ni.. Bagi tau sikit , sapa tu yang tanya soalan yang sama ni? hihi XD


Huhhhh~ kalau ikutkan memang ramai kot yang tanya . !____! . Korang , sebenarnya ini satu penghormatan buat dear ayuni ni. Ramai lagi ke yang tak kenal adik ni? Aishhh tu la.. Rajin blog walking tapi tak kenal siapa yang yang kreatif tu ~_~ .. Atin sebenarnya tak la kretif . 


Tengok header? lawa an? Tapi atin tak cakap pun atin yang buat.. Ini memang satu penghormatan buat dear ayuni jugak . Sebab sebenarnya atin dah lama kenal kot dengan dear ni , just prasan tak prasan je hahah~ buat pengakuan sikit hihi . Dari dulu lagi blog dia cantik and paling terpesona bila tengok header die dulu-dulu tu ada header gif yang TV ni lah.. Sebab tu la atin yang minta die buatkan header ni 

#AtinTory is VIP

 Korang je sedar tak sedar . Header die paling kretif tau LOL >_< . And bila korang tengok balik die pandai buat photoshop . Ada la sikit2 atin blajar dari dia huhu  . So Atin nak bagi tau la yang header atas ni , Atin first time req dari orang tolong buatkan header tau. Sebab Atin memang dah tau die pndai buat . So tu hasilnya .


So , pada sesiapa yang tanya lagi tu sila-sila lah bertanya pada tuan punye header kretif yang asalnya , contoh atas ni . Nampak tak? nampak tak? . Walaupun nampak sunyi je blog die xde orang . Tapi Atin je yang selalu jenguk blog dia. Nampak tu req Atin pun die sanggup tulis LOL XD hihi..

Large

Jadi~ pada sesiapa yang rajin blogwalking tu . Rajin2 lah blogwalking blog ayuni kim ni ye. Dah penat buat tutorial tu tapi korang je tak jenguk . Jangan lupa pulak follow die ye.. Ohh ye pasal yang gif TV tu boleh tengok balik tutorial SINI . And atin minta korang jangan selalu req dia suruh tolong buat ni lah buat tu lah , sebab bagi die sedikit ruang untuk die utamakan pelajaran die . Why? sebab sekarang ayuni ni dah busy tahun ni , maklumlah calon SPM . So kene req bila die rasa free je k . Yang tutorial animation TV , atin ni pun die bagi sikit masa untuk buat pasal exam die huhu. 

2 comments:

ayuni kim said...

oho unnie ! terharu ayuni baca . hehe . kebetulan plak time ayu bukak dashboard , unnie post . sobs. hilang terus stress buat revision. hur hur thanks ^^ love yah ~

Atin Tory said...

@ayuni kim : hihi.. jijja? :D. unnie ingat ayuni x prasan , prasn jugak haha.. xpe , unnie sanggup type untuk bantu ayuni jugak , bg ramai org dtg2 blog ayuni ni ye hihi ^_^