Tuesday, May 28, 2013

Hiatus | Wechat | LiNe

Large

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. 

Pehhhh!! dah 2 minggu atin tak bukak blog.... sorry la semua ye... aiii maklumlah atin kan pakai brodband. Kan memang terlalu lembab. So about kpop pun atin tak tau siapa yang dah comeback .. ahhh serius atin ni dah bosan kot hmmm...


Btw. thanks ye pada awak, awak and awak yang sudi meng-tag atin nak join ape2 givway . Tapi sorry banget-banget , atin tak dapat nak join maybe atin macam dah kene banyak hiatus la kot huhu. Minggu lepas atin p Kl jab , nak shoping ngn family n jumpe kawan lama huhu;


Ohh ye. Untung la adik-adik dah cuti 2 minggu.. haha, atn pulak yang jeles huhu. Ohh ye atin maybe dah jarang nak on blog dengan tutorial ni . So atin minta maaf pd siapa yang req tu ..So atin ada cara nak jumpe dengan korang.. cehhh hahaha


Pada sesiapa yang pakai phone yang canggih2 tu meh ahh add atin . pasal atin un baru je app ni..

Photo: add atin kat wechat k huhu

Korang boleh borak2 atin kat Wechat.,,, atin un xde kawan nak borak.. so klo ade masalh tutorial ke req bole hubungi atin kat wechat .. ID "atinfatin95" . Jangan lupe ye..


Atin juga baru je app dengan LINE huhu.. So boleh la add atin kat LINE ..  ID "atinfatin95" 

Photo: LINE pulak huhu.. 
ID : atinfatin95
Jgn lupr add k

3 comments:

Ieyra Ghani said...

tag atin ^^
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/part-ii-soalan-cepumas-untuk-mangsa-tag.html

Tengku Laurel Adamila said...

Kak Atin , nak tanye ni . Ce kak tgk blog sy kat bahagian stuff tuh. Mcm mana nak jarakkan antara satu tuto ke satu tuto yg lain . Sy dh try edit kat template tp x bleh. Balas kot cbox sy eh. tq :)

Raydah potpet said...

^^