Friday, May 3, 2013

Segmen Blogger Paling Cool

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^
Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like --> 
  3. Follow Sini -->
  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^


p/s : sorry atin xde twitter huhu

15 comments:

mazni said...

Assalamualaikum, dari segmen yg sama :D salam kenal!
http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Dianaa said...

balas kunjungan. dah lama follow sini :)
http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

yun yazwani said...

saya dah lame follow sini dah.. btw thanks singgah..

http://koumeravinus.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

anis Sk said...

anis datang membalas kunjungan Atin :)

http://studentkecik.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Adib Veron said...

Assalamualaikum, dari segmen yg sama :D salam kenal!
http://iniblogrockstar.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Halimaton Saadiah said...

balas kunjungan :)

☺ CikNurin Irdina ♡♥ said...

facebook saya takleh bukak. twitter saya pon takleh bukak. So, dapat join tak?

Siti Farhahnis said...

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Tulip Merah said...

tq jengah...dari segmen sam... tulip merah BW sini pulak=) dah follow=)

Eyma su said...

balas kunjungn..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Ezza Eliza said...

balas kunjungan :)

http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Good luck ^^

roslita thalib said...

Assalam.. ros dari segmen sama :) datang singgah n follow blog kamu...
http://rozeath.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

AyuInsYiraH said...

salam ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye... follow sekali tau...heehhe..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Mazelina Zaini said...

Tahniah ! Sila PM detail anda ^^

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/05/pemenang-segmen-blogger-paling-cool.html

Mazelina Zaini said...

Salam atin . Sponsor kata atin tak bagi detail lagi . Kak diyana hani je yang bagi . Minta atin kasi cepat sikit eh .hihi ^^