Thursday, June 13, 2013

Blogskin #8 : Story About POOH!







こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. 

Finaly!!! hihi . korang masih ingat history yang lepas? ala yang atin update hari tu kat SINI. Yes akhirnya dah pun siap hihi. hope korang semua suka


Pehhh!!! berpeluh nak masukkan navigate ni -,- Aihh maklumlah Atin kan dah x pakai classic template.. so jadi ingat lupa dah hahaha...


Ohh lupa pulak.. yang ni atin dah buat tapi ade yang cacat sikit.. bahagian post. korang kne pakai 1 post sahaja.. x boleh 2 3 .. sebab background die tersambung bawah.. so atin dah buat tapi ttp x jadi aishhh --,


So harap korang suka..Yang lain2 tu atin dah credit pada tuto lain yang bertuah haha .. AMARAN JANGAN DELETE CREDIT . huhu Atin pantang uh benda tu hilang XD...Kalau korang nak , boleh pakai



k


Alhamdulillah! menang lagi TT____TT


9 comments:

Cek Nad said...

kawaiii desune ! haihh, camne lah atin boleh rajin buat mende2 ni semua. baguihh betui naa :)

Berry Horan said...

Cantik nyaaaa !

zeera lily said...

hello kitty ade x? nk...nk...nk...huhu

Atin Tory said...

@Cek Nad : haha tula pasal.. iashh rajin x rajin je hihi :D

Atin Tory said...

@Berry Horan : terima kasih :D

Atin Tory said...

@zeera lily : Hello kittry dh ada

aseee said...

nak tanya , macam mne nak bagi ada layout?

Qυяяαтυ Áιηι Ńαвιнαн said...

awak pake akak

yaya c domo said...

ek eh.. hha.. saya guna!