Sunday, June 9, 2013

New Skin Teaser


こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. 

Nampak kan atin sekarang ni tengah sebuk sikit. Huhu atin tak de la sebuk buat keje tapi tengah siapkan something je.. So agak2 yang tutorial n freebies tu atin tak dapat nak update sebab tak dapat cari ideal nak update . Aii maklumlah sejak keje ni macam dah malas je nak bukak blog hihi...


Maybe korang tak boleh req kat atin selalu ye. Atin un dah tension pulak hahha. Xde la , atin tengah nak siapakan skin atin ni . tengah dalam proses ni.. So korang tunggu je lah.. Theme apa? Ok kalau korang rasa suke boleh la tngok sikit2 dulu sebab atin belom siap sepenohnye.. Atin baru je buat background theme .. Nak tengok?



Paras tu jela .. ye. belum tentu yang ini dah siap.. atin tnegah pikir nak taruk apa taruk apa .. ahh mcam tu la.. so tunggu ye.. its coming soon . Maybe dalam 2 3 minggu lagi baru atin update skin ni ye.. 



6 comments:

farhan irfan said...

Atin buat lah skin yang laki boleh perempuan boleh mcam skin atin yang lepas header bersambung untransparent

Sabrina SA said...

comel lahh

Nur Zafirah ( Rilakkuma) said...

omg. Omeynya atin..tak sbar nak tengok :)

Atin Tory said...

@farhan irfan : Nanti lah sebabyg ni un atin baru dpt idea.. klo ade masa lagi atin baru buat idea yg mcm tu k. :)

Atin Tory said...

@Sabrina SA : belum siap ag huhu :)

Atin Tory said...

@Nur Zafirah ( Rilakkuma) : haha ala atas je lawa. body langsung x ok huhu