Saturday, June 1, 2013

Soalan Cepusan | Tagging

Large

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. 

Sorry sangat-sangat , atin memang tak dapat nak post apae re pun dari orang . Yang menghantar req tutorial , header tu , so minta maaf la sangat ye atin macam bermood ni , sebab ti waktu ni atin dah hiatus. Maybe sejak atin keje ni aishh macam2 la alasan , penat doh -,-


Ok2 atin akan terima req yang mengetag atin daripada kpopper nampaknye lah hihi . Terima kasih la pada yang mengetag atin tu . Tapi atin minta maaf kalau terlambat . tengok ramia yang req tag ni Tapi sebab dah lama x check diorang pun dah delet kot post tag tu haha . jom la paca facta about atin ni ye...


Things about Meh :D

  1. I'm lazy 
  2. Laugh when talking
  3. Kpopper *must ^^
  4. Cat fanatic
  5. Shy but otherwise
  6. Strong feeding
  7. Fear of ghosts
  8. Like fried rice *USA, latna n pattaya
  9. Listen music K-POP
  10. Hate girls [gedik]
  11. Not have Boyfriend yet :'(
  12. Hubby Seungri , Young Jae, next? Gong Chan
  13. Hate study *meh ;p



Questions from NAT

1. Describe 2 perkara yang anda suka dan 2perkara yang anda tak suka terhadap diri NAT.
   = Ahhhhhhhhhhh *blur* sorry dear unnie un tak kenal sangat diri NAT . Satu perkara suka je yang nak cakap is U r cute? maybe? hihi XD

2. Apa perkara yang boleh buat anda happy dan sedih?
  = Happy went my BIGBANG and B.A.P comeback new song :D

3. Dalam banyak banyak artis dalam dunia ni, siapa yang paling menepati citarasa anda?
  = Gong Chan! B1A4. Becouse i like cute eyes ^_<

4. Lagu apa yang paling memberi kesan mendalam kepada diri anda?
  = BIGBANG - Haru haru , B.A.P - Rain Sound . Telah buat atin menitis air mata  :'(

5. Ada crush? Describe perkara yang buat anda suka dekat dia.
  = nothing to say --'

6. Kalau anda diberi tiket melancong, anda nak pergi mana dan nak bawa siapa?
  = Go trip korea with my family :)

7. Ceritakan serba sedikit tentang mimpi yang paling best anda pernah alami.
  = Ehemm . Pernah mimpi seungri tapi dh lupa :'( . Mimpi! atin yang asal dari Malaysia telah bekerja mencari rezeki di kedai baju di Korea . Atin jadi server customer yang nak beli baju. Then kebetulan kebtulan tempat atin keje tu, member B.A.P selalu beli pakaian kat situ . Youngjae n Daehyun adalah customer tetap yang selalu beli baju kat situ . Atin jadi pelayan Youngjae je. Lama-lama Youngjae terpikat dengan Atin .. LOL ! ! ! best x mimpi atin? haha ngeng an -,- . Tak nak citer panjang2 nnti satu perenggan x abis. 


8. Apa perkara yang paling anda nak buat bila anda dah besar nanti?
  = Nak kumpul duit banyak2 then pergi Umrah :) . Lepas tu trip p Korea lak 

9. Anda teringin nak makan apa sekarang ni?
  = Teringain nak makan bimbimbap n kimchi.. Atin minat pedas! tapi tak de jual la pulak kat sini -,-

10. Kalau bias / crush anda baca entry anda ni, apa yang anda nak bagitahu dekat dia?
  = Macam penah degr je soalan ni! hmm nak cakap ape ek? pikir jab ! ~

11. Soalan terakhir, simple. Anda suka siapa dalam Running Man? Hohohohoh~
  = JaeSuk je. Die paling daebak and pandai berjenaka dalam Running Man . Sebab tu klo tengok running man atin mesti nak die yang menang . ^0^.




Questions from IYERA

1. What is your hobby?
  = Server internet

2. Siapa artis yang awak sayang. Why?
  = Buat masa sekarang Youngjae je . Sebab? entah le macam mana atin boleh tertarik dengan die -,- XD

3. Apa awak nak cakap dekat hater kalau dia kutuk bias awak ?
  = Aishh!! Atin kutuk pasal diri die . sebuk je nak kutuk bias atin . Jelous tu bias atin lagi cute dari bf die kot LOL XD

4. Tempat paling romantic dekat korea yang korang tahu ?
  = Alahh! lupa la nama tempat tu . Tempat yang ada mcam jambatan jalan raya dengan laut . macam kat penang tu .. huhu . Tu tempat ok pe LOL XD

5. Perassan awak bila bias awak masuk dalam we got married?
  = Aihhh -, susah la nak explain :'( . sedih an klo die masuk dalam we got married. Tak teringin atin nak tonton -,-

6. Kalau awak dapat jumpa dengan bias awak , apa awak nak cakap dekat dia?
  = "Jeongmal!! youngjae oppa chuahae". LOL >_<

7. Cerita hantu apa yang awak minat?
  =  Sorry atin tak tengok cerita hantu. Memang atin akan tutup mata kalau ada orang bukak cerita hantu kat tv. -,-

8. Kalau awak diberi peluang untuk jadi guest dalam Running Man . awak nak jadi guest dalam episode apa? Why?
  = Hmmmm! tak terpikir pulak.. no comment :'(

9. Post satu gambar kenangan manis awak.

Selama 18 tahun ni. Inilah first time dalam seumur hidaup dapat trip kat PD dengan family :'( . 

Trip PD sebab nak jumpa abang atin askar tu :'(


10. 5 perkara yang awak nak buat kalau jumpa hater?
   - Buat tak layan dia. *tu jelah -,-





Questions from HASEENA

 1. Bila birthday korang?
  = Birthday atin 20 Mac1995

2. Idol mana yang sama birthday dengan korang?
  = Birthday Atin sama dengan birthday Sandeul *B1A4.

3. Apa yang korang buat kalau haters kutuk kpop, bash them or ignore them?
  = Errrr~ ok jawapan atin same je mcm jawapan soalan atas.. so paham2 je la ye hihi

4. Nyatakan 3 group yang paling korang minat.
  = BIGBANG
  = B.A.P
  = B1A4

5. Kalau bias korang buat collab dengan girl idols, siapa perempuan tu?
  = Atin suke kalau ambik senior je kan? hihi So atin pilih  Youngjae dengan Ji eun

6. Senaraikan 3 OTP yang korang suka
  = G-Ri (G-dragon-Seungri)
  = Dae-Jae {Daehyun-Youngjae}
  *tu je huhu

7. Lagu apa yang boleh membuatkan korang feeling?
  = BIGBANG - Haru haru , B.A.P - Rain Sound . 

8. Subject yang korang suka
  = Agama n kesusteraan melayu

9. Dalam kelas selalu dapat nombor berapa?
  = Ahhhhhh :( .. ok jujur dapat puluh-puluh LOL >_<

10. MV mana yang paling korang suka?
  = Suka MV One Shot B.A.P . Firs time tengok youngjae atin belakun dengan daebak.. Selalu ulang MV ni hahaha.. Lagi satu MV Crayon . Kalakar tengok GD hahah..


11. Blog siapa korang selalu lawat? Sertakan link sekali.
  = http://hafizzulkafly.blogspot.com/
  = http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/
  = http://wanaseoby.blogspot.com/


Ok tu jelah . Lepas ni atin tetap dengan Hiatus atin . ape2 boleh contact atin . Baca hiastus klo nak contact SINI . OK Anyeogaseyo! :'(

No comments: