Tuesday, July 30, 2013

Tutorial : Put Exchange Link Box

Rilakkuma Forever <3

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. 

Macam biasa lah , ada orang req macam mana nak taruk yang link exchange box .

Example :

  • Copy code bawah ni dan paste atas exchange link korang k

<center>
<b>NAME</b> :
 <input type="text" size="11" value="YOUR EXC NAME"
style="width:180px;font:11px trebuchet ms;color:#666;
border:1px  solid #eee;margin-right:6px;background-color:#ffffff;padding:2px;
padding-left:4px;" onclick="this.focus()" onfocus="this.select()">
<br>
<b>URL</b> :
<input type="text" size="11" value="http://.blogspot.com/"
style="width:180px;font:11px trebuchet ms;color:#666;
border:1px solid #eee;background-color:#ffffff;padding:2px;
padding-left:4px;" onclick="this.focus()" onfocus="this.select()">
</center>

merah : exc name
oren : link blog

4 comments:

FlyingIfaa said...

akak saya nak tanye , kan lepas orang dh letak nama die kat situ ape jadi ehh ? benda tu akan inform sy or benda tu act sbg hiasan je ?

Atin Tory said...

@FlyingIfaa org yg nk exc tu akan inform kat kat awk.

※ Najia Idrina ※ said...

thanks kak ;)

Junkyo Hikari said...

thanks follow yg ni jgak ^^