Monday, August 12, 2013

Tutorial : Unfollow Friend

愛してるわハニー♡

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. 

Hari ni atin kene update cepat . req ni dah lama dah atin je malas nak update tutornye. So ini tutor untuk followers yang nak unfollow friend blog orang .. Macam tu lah haha. Tapi atin jarang unfollow ni. Penah unfollow orang , tu pun pasal masalah orang tu lah hihi. Malas nak cerita panjang2 . Jadi korang boleh ikut cara atin unfolow blog orang . Atin tak tau la ada cara lain nak unfollow . Tapi atin ikut cara sendiri lah huhu.



1. Mula2 pergi blog orang tu , Then click Join this site *kalau korang follow dia lah


2. Kalau keluar step bawah ni korang sign in lah macam biase gune google kan?


3. Then nanti akan dapat option macam bawah ni


4. Korang click option > Site settings

5. Pergi Basic > Stop following this site


6. Done.

1 comment:

ELFarahin said...

eee! purplenye blog die :)