Wednesday, November 13, 2013

Memory~ My Old Blog Template

Just Another Dreamer | via Tumblr
*alahai~ so sweet la taehyun . atin dh ad bias baru k lol ^^ *

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum. 

Serius! Atin rindu~ rindu~ rindu~ rindu~~~ sangat kat blogger semua... Hashhhhhh! ad yang menyampah gak dengan Atin? wait? ada yg menyampah pulak? adoiii mcm2 la blogger2 ni... 


Ye~ tau memang atin dah lama tak update. Nak kate malas? x jugak. Masalah pada Mr. Computer ni la adoiii .. Dah la rosak, buat hal pulak dengan orang yang baiki Mr. PC atin ni. 1 bulan tu  baru siap hmmmm~ Code pun atin dha byk lupa. so req terpaksa berhenti seketika... 


Ahhhhh lupekan masalh tu . Ok atin ni dah tibe2 rajin sangat pergi belek2 photo kat facebook atin ni .Bile terbelek2 ni . Atin terjumpa lah 2  printscreen dulu2 atin mule2 aktif dalam bidang blogger .. cehhh!!! hhaha perasan betul la atin ni an...cer la korang baca sikit status


Ni lah blog template classic atin dulu2 punye ... fist skin tau tak... aishhhh memang rugi gile lah .. serius mmg dulu atin bijak godek2 code ... tapi sebabkan code sekarang dah makin moden macam2 style korang tau x? hahah . Aishhhh kalau la atin terjumpa code skin dulu ni memang atin dah bagi korang tau x... tapi tu la hanya  memory jelah yang tinggal hmmmmm sedeh bangat sehhhh~ >_<


Bukan tu je skin terhangat dulu punye haeder skin ke-2 atin selalu je tukar2. yang baik punye tu x silap atin header atin T.O.P buat2 macam duduk atas huruf.. Tapi sayangnye atin x prinscreen contoh die hadoiii~ bawah ni atin tunjuk skin dulu punye . Yang header pororo hahha .. sweet lagi tau hhuhu !!



Ok lah atin un tak nak cerita dah yang bukan2 ni hahaha... Ok about update tuto ni beri sikit atin masa lah.. pasai code un atin dh byk lupe --' ini semua pakcik yang betulkan Pc atin ni la... bg masa 1 bulan baru nk siap --' .,.


bye2~

5 comments:

Sabrina SA said...

Hehhe . Comelnya :D

Mazni Munawar said...

comelnya template lama kak atin, sekarang pun masih cantik ^_^

AtiqahJaidin said...

Aigoo. kenangan ~
Skin pororo tu favorite unnie. lol >.<

Atin Tory said...

@Sabrina SA : hehe terima kasih :D

Atin Tory said...

@Mazni Munawar : haha yeke? pd akak yg lama LOL XD

@AtiqahJaidin : unnie pororo.. atin rilakkuma yg x berpa kuma tu hahahah XD