I'm the boss!



PG BS FB FP Ask


Assalamualaikum . Nama saya Fatin . tapi kalau nak tengok pada ic , nama panjang saya Nur fatin binti mohd halid . Korang boleh panggil saya Atin :D . tapi kalau korang tu peminat kpop , boleh panggil atin Atintory LOL XD . Untuk guna huruf hangul , ia akan jadi 아틴 . Atin juga ada dalam nama korean iaitu Park Min Rin . haha panjang pulak nama atin bagi ni huhu . Alhamdulillah , Atin berada di muka bumi ni , lahir pada 20 Mac 1995 , korang pandai2-pandailah kira umur atin sekarang huhu . Tempat lahir di Hospital@bersalin Kuala Lumpur . Walaupun umur dah makin melonjak remaja , Atin tak pernah sekali pun sambut hari lahir :( . Ahh lupakan la sumua tu huhu . Ok sejak atin lahir sampailah masuk tingkatan 3 , Atin menetap di Kuates Tentera . Bersekolah di SK Desa Tun Hussein Onn . Korang maybe tak bernah jumpa sekolah atin sebab kawasan perumahan tentera . Setelah meningkat remaja , Atin sekolah pula kat SMK desa Tun Hussein Onn , huhu sebelah sk je. tak jauh mana pun , dah namakan kawasan perumahan tentera huhu , sampailah tingkatan 4 . Sekolah agama Atin lupa la XD . Then mak Atin sudah pun pencen , dan bercadang untuk pindah ke batu pahat , johor . jadi sekarang atin jadi orang kampung huhu . Tapi sunyi sangat sebab tak ada kawan kat sini :( . Sebenarnya mak atin bukan asal johor , tapi perak . yang johor ni tempat ayah atin . Tak tau lah kenapa pilih johor --. Atin ada 2 adik-beradik . kalau ikutkan sepasang lah hihi . Atin anak ke-2 . Nak kata manja? tak pun , selalu kene marah dengan mak XD .



Hobi Atin ialah suka layan internet . Sorry , atin tak suka sangat baca-baca buku ni , novel apatah lagi -.- . Atin paling suka dengar lagu kpop . Tu je lah hobi atin huhu . Atin juga tak ada cita-cita . So minta maaf lah . Atin ni tak tentu sangat cita-cita nak jadi apa . Apa atin belajar selama ni sia-sia je kan huhu XD. Fakta tentang Atin , Atin ni seorang pemalas . tak suka sangat buat kerja hihi . Atin ni juga ada tabiat nya . tabiat atin ialah suka ketawa sendiri . bila cakap je mesti ketawa LOL >< . tak tau la kenapa haha . ramai pikir atin ni gile LOL >< . perkara atin cinta pula , dunia Islam , Allah s.w.t , nabi muhammad s.a.w , keluarga , sahabat tu kurang sikit . Atin sangat tak suka berkawan dengan wanita gedik . jujurlah la , diorang tu menyusahkan kita adalah . Semua laki dia kebas , betul tak? huhu . Atin pun tak ada lagi teman L LOL >< hmmm . Bagi la tips macam mana nak jumpa lelaki yang soleh , kuat sembahyang kan. Atin tak suka lelaki merokok . Sebab ayah dan abang atin tak pernah merokok . Kalau ada pun , diorang tak la macam terlalu obses sangat kan .




Atin suka pada kpop . Kalau nak panjang , korean pop . Atin mula suka dunia kpop sejak 2007 . Dulu atin suka tengok cerita cina haha . Lain pulak . jadi masa tu atin terdengar lagu ni , memang sedap di dengar , tajuk mula-mula atin dnegar lagu lie by bigbang . So dari situlah mulanya atin jadi peminat tegar big bang . Diorang ni debut 1 tahun lalu , maknanya dalam 2006 lah . tak sangka dalam semua lagu diorang ni , lagu yang dalam perhatian atin , algu LIe la . Memang the best la time tu haha . Tapi sejak meningkat naik ni BIg bang ni jarang pulak nak buat cameback huhu . So setelah melonjak naik kpop ni , ramai betul yang buat debut . Wow time tu atin dah bangkit , mula minat pada bias hahaha !!! . About bias tu korang tau sendiri lah haha . Atin malas pulak nak letak nama . Sebab ikut mood jugak haha .